- Jeg synes ikke det er nemt altid

Skuespiller Natalie Madueño, forsøger ikke at presse sig selv for meget til at opnå sine mål. Branchen er præget af usikkerhed, så hun forsøger at leve i nuet

Udgivet Opdateret

Det er en hektisk tid, vi lever i. Vi suser rundt, og der er tusind ting, vi skal nå, leve op til og se frem til.

Sådan kan det i hvert fald føles, og det mærker skuespiller Natalie Madueño også i hverdagen. Derfor forsøger hun ikke at presse sig selv unødvendigt.

- Der er noget i det dér med, at vi er så meget i gang hele tiden. Der er så mange ting, vi skal i vores liv. Så jeg prøver faktisk alle steder at lade være med at sætte for mange forventninger til, hvad jeg skal, siger Natalie Madueño.

Tilbage som psykolog

- Når du er 40, så skal du have alt det her. Når du er 30, skal du have opnået alt det her. Og det er jo ikke fordi, det er andre, der forventer det - det er os selv, lyder det fra den 35-årige skuespiller.

Hun er tilbage i rollen som psykologen Louise Bergstein, der hjælper politiet med at finde frem til drabsmænd, i tredje sæson af "Den som dræber - fanget af mørket".

Hun er desuden kendt fra serierne "Bedrag" og "The Rain", som udkom på henholdsvis DR1 og Netflix.

Føler sig heldig

Natalie Madueño fik sin tv-debut, før hun var færdig på Statens Teaterskole, og siden har hun haft arbejde stort set hele tiden.

- Jeg føler, jeg har været vildt heldig med de muligheder, jeg har fået. Det er et enormt svært fag at være i, fordi det jo aldrig er os skuespillere, der er vores egne chefer. Der er altid nogle andre, der skal vælge os, siger Natalie Madueño og fortsætter:

- Hvis jeg ville have været skolelærer eller noget andet lige så meget, som jeg ville det her, havde det nok været nemmere. Jeg ville bare noget, der var lidt mere vanskeligt og usikkert, siger hun.

En ting ad gangen

Derfor synes Natalie Madueño også, at det er vigtigt at skrue ned for forventningerne til sin karriere og sit liv generelt.

- Det er jo ikke, fordi jeg ikke har mål. Det ville være løgn at sige, at jeg ikke har det. Men jeg prøver at tage tingene én ad gangen og at være til stede i det, der er, siger hun.

- Jeg synes ikke, det er nemt altid. Når tingene er så usikre nogle gange i branchen, er det svært at slappe af og bare hvile i det. Det er en øvelse at skrue ned.

Spændende karakter

Det er en anden Louise Bergstein, vi møder i sæson tre af "Den som dræber". Den forrige sæsons strabadser har sat dybe spor i hende.

Det har været spændende for Natalie Madueño at dykke dybere ned i universet.

- Louise er jo normalt en karakter, der har så godt styr på tingene. Hun er virkelig dygtig, hun ved, hvor hun skal hen, og hun har hovedet rimelig godt skruet på.

- Så det var enormt fedt at se hende være ude at skide. Det var fedt at mærke, at hun også er et menneske, som vakler, siger Natalie Madueño.

Blind for egne problemer

I løbet af sæsonen er hun nødt til at tage et opgør med sin fortid for at kunne se fremad både privat og professionelt.

- Det ironiske er, at hun er så dygtig til at behandle andre og til at se igennem deres traumer og problemer. Men når det kommer til hendes eget, så har hun svært ved det, siger Natalie Madueño.

- Hun er lidt blind for sine egne problemer og er bedre til at benægte dem. Det tror jeg egentlig, er meget menneskeligt. Så det er hendes rejse i det her, lyder det slutteligt fra skuespilleren.

- Der er noget vildt i at gå helt ind i et menneske og virkelig finde ud af, hvordan de håndterer noget, der er så voldsomt for dem. At skulle kropsliggøre det og få det fra papir til virkelighed. Det synes jeg, var enormt spændende, siger Natalie Madueño om 'Den som dræber - fanget af mørket'. (Arkivfoto).
- Der er noget vildt i at gå helt ind i et menneske og virkelig finde ud af, hvordan de håndterer noget, der er så voldsomt for dem. At skulle kropsliggøre det og få det fra papir til virkelighed. Det synes jeg, var enormt spændende, siger Natalie Madueño om "Den som dræber - fanget af mørket". (Arkivfoto).

NATALIE MADUEÑO

Natalie Wolfsberg Madueño er en dansk skuespillerinde, som medvirker i tv-serien Bedrag på DR1. Hun havde den kvindelige hoverolle i opføresen af Hamlet på Hamletscenen ved Kronborg i august 2017

Kilde: Wikipedia

De første to afsnit af tredje sæson af "Den som dræber - fanget af mørket" havde premiere på Viaplay 8. januar.

Powered by Labrador CMS