Raser over rygter om Kate

Kalder påstande fra spansk journalist for det pure opspind

Højt placerede ansatte ved det britiske hof er angiveligt blevet rasende efter en spansk journalist, Concha Calleja, er kommet med påstande om, at prinsesse Kate var i livsfare og blev lagt i koma i forbindelse med sin nylige maveoperation. 

Det skriver Daily Mail.

Måtte handle hurtigt

Concha Calleja har ifølge mediet i programmet 'Fiesta' på den spanske tv-kanal 'Telecinco'  hævdet, at lægerne måtte handle hurtigt for at redde hendes liv, og at Kate's tilstand efter operationen var dybt alvorlig. 

- Lægerne måtte tage drastiske beslutninger på grund af de komplikationer, der opstod, og valgte at lægge hende i koma, lød det ifølge Daily Mail fra Concha Calleja . 

Hun sagde også, at hun har oplysningerne fra centrale kilder ved hoffet.

Det pure opspind

Nu har Buckingham Palace så reageret.

- Det er det pure opspind. Det er absolut ikke rigtigt, siger en kilde fra paladset ifølge Daily Mail.  

Ifølge britisk medie er det pure opspind, at der opstod livstruende komplikationer i forbindelse med prinsesse Kates nylige operation på et privathospital i London.
Ifølge britisk medie er det pure opspind, at der opstod livstruende komplikationer i forbindelse med prinsesse Kates nylige operation på et privathospital i London.

Prinsesse Kate var indlagt i et par uger efter operationen, men er nu hjemme igen.

Hun forventes tidligst at ville være i stand til at varetage sine officielle pligter efter påske - afhængig af lægernes vurdering, skriver Daily Mail.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS