Planlægger sommerbryllup

Skuespilleren Thue Ersted Rasmussen er ved at planlægge et sommerbryllup

Skuespilleren Thue Ersted Rasmussen tæller ned til, at det bliver sommer igen.

Her skal han nemlig giftes med sin kæreste, Katrine Lynggaard, som han sidste år fik sønnen Hugo med.

Det afslører skuespilleren, som er kendt fra serier som "Sygeplejeskolen" og "Sunday" og biografaktuel i komediedramaet "Hygge!", over for Se og Hør. Han tilføjer, at det ikke bliver et traditionelt bryllup.

En festival

- Vi kommer til at holde en lille festival. Vi har fundet en gård, der ligger langt ude på landet. Så vi inviterer folk derud og håber, de gider køre helt derud, siger Thue Ersted Rasmussen til ugebladet.

Thue Ersted Rasmussen var på date med sin Katrine i begyndelsen af coronapandemien, og det var kærlighed ved første blik, fortalte han efterfølgende til Billed-Bladet.

Fik en søn

- Der fandt vi bare lynhurtigt ud af, at vi kunne godt sammen, sagde han dengang til ugebladet.

Thue Ersted Rasmussen var på date med sin Katrine i begyndelsen af coronapandemien, og det var kærlighed ved første blik. Nu skal parret giftes. (Arkivfoto).

Sidste år blev parret forældre for første gang, da lille Hugo kom til verden.

Skurkerolle

Den 37-årige skuespiller er også gået i fodsporene af danske superstjerner som brødrene Lars og Mads Mikkelsen, Pilou Asbæk og Sidse Babett Knudsen, der har udmærket sig i Hollywood.

BLÅ BOG: Thue Ersted Rasmussen

Navn: Thue Ersted Rasmussen

Født: 15. november 1985

Uddannelse: På Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 2011.

Har blandt andet medvirket i filmene: Min søsters børn - alene hjemme (2012),  Skytten (2013), Så længe jeg lever (2018) og Kollision (2019).

Har blandt andet medvirket i tv-serierne: Dicte (2013), Norskov (2015-2017, Greyzone (2018) og Sygeplejeskolen (2018-2020)

Kilde: danskefilm.dk, Wikipedia

Thue Ersted Rasmussen scorede nemlig i 2021 en stor skurkerolle i actionbraget "F9", som er den niende film i franchisesuccesen "Fast & Furious".

Powered by Labrador CMS