Ville have skræmt men fascineret Diana

Manden bag bogen 'Diana: Her True Story' tror kombinationen Meghan og Diana ville have fungeret sammen

Udgivet Opdateret

Havde prinsesse Diana levet i dag, ville hun ifølge den royale ekspert og forfatter Andrew Morton have haft et godt forhold til begge sine svigerdøtre. Men to vidt forskellige forhold.

Det skriver Mirror.

Andrew Morton har noget at have sin mavefornemmelse i. Han var nemlig meget tæt på Diana og også manden bag bogen ‘Diana: Her True Story’ fra 1992, som han og den nu afdøde prinsesse arbejdede sammen om.

– Hun ville have haft et varmt forhold til Kate, som med sin optræden og generthed på den offentlige scene ville have mindet Diana om sig selv, har han  skrevet i et indlæg i mediet.

Mere kompliceret med Meghan

Her fremgår det også, at det i forhold til Meghan ville have været noget mere kompliceret. At Diana ville være lidt skræmt men samtidig fascineret af hende.

– Hun ville være blevet skræmt og  ‘væltet bagerover’ ved sit første møde med Meghan, der er en ‘naturkraft’, som magter at udtrykke sig lidenskabeligt og præcist – uden manuskript, forklarer Andrew Morton.

Han siger dog også, at de ville have knyttet et tæt bånd på grund af den sårbarhed, Meghan også har vist. Især i forbindelse med sin første graviditet.

Ville gøre alt for freden

Når snakken falder på det iskolde forhold, der er opstået mellem Harry og William, er han også helt klar i spyttet.

Diana ville have været bekymret over splittelse mellem sine sønner og have gjort alt for at få dem til at slutte fred.

– Hun så altid Harry som den pålidelige ‘wingman’ for William, forklarer han.

Prinsesse Diana kunne være fyldt 60 år den 1. juli. Men sådan skulle det ikke være. Hun blev dræbt i en tragisk trafikulykke i Paris den 31. august 1997.

Powered by Labrador CMS