Vennen: Tiger har det bedre

Ifølge Rory McIlroy er Tiger Wodds situation nu i så stor bedring, at han snart kan udskrives fra hospitalet

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy, der hører til blandt Tiger Woods’ nærmeste venner og inderkreds, fortæller nu, at Tiger er i bedring efter den voldsomme trafikulykke, han var ude for den 23. februar. Så meget, at han efter al sandsynlighed kan forlade hospitalet i løbet af de nærmeste dage og fortsætte sin genoptræning i eget hjem.

Det skriver TMZ.

McIlroy røbede nyheden overfor Jimmy Fallon i ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” onsdag aften.

Har det fra ham selv

Han sagde også, at han jævnligt har talt med Tiger siden ulykken, og at det er legenden selv, der har fortalt ham den gode nyhed.

Ved ulykken fik Tiger flere alvorlige brud på sit ene underben samt en fod og har været igennem flere komplicerede operationer.

Ved godt mod

McIlroy sagde også, at hans gode ven er ved godt mod og endda har haft kræfter til at sende nogle opmuntrende ord – samt drillerier – i forbindelse med hans optræden ved turneringen Arnold Palmer Invitational i Florida i sidste weekend. Her lå Rory McIlroy længe med helt fremme i førerfeltet men dumpede ned på de sekundære pladser efter en skidt sidste runde.

“Selv fra hospitalssengen fyrer han op under mig,” lød det fra en smilende Rory McIlroy.

Hvorvidt Tiger Woods efter ulykken nogensinde kommer til at spille golf på højeste plan igen, er fortsat et stort spørgsmålstegn.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS