Prins Harry gik bag Meghans ryg

En stor beslutning ser ud til at blive taget, uden at hertuginde Meghan er involveret i den.

Udgivet Opdateret

Den seneste tid har budt på masser af nyheder fra prins Harry og hertuginde Meghans hånd, blandt andet har de indgået en kæmpe aftale med Netflix.

Nu er der endnu mere nyt på vej.

Artiklen fortsætter efter videoen

For angiveligt har prins Harry taget en meget stor beslutning, som hertuginde Meghan skulle være meget chokeret over ikke at blive inddraget i.

Det skriver Express.

Et nyt hjem

Det er kun få uger siden, at det kom frem, at prins Harry og hertuginde Meghan havde købt et nyt hjem i Montecito.

Men nu tyder det på, at parret – eller i hvert fald prins Harry – har været på jagt efter endnu et af slagsen.

Han skulle være meget interesseret i at købe en ejendom på stranden et sted i Australien meget lig det, hans mor engang benyttede sig af, kort før hun blev forlovet med prins Charles.

Men beslutningen er ifølge kilder ikke noget, som prinsen har inddraget sin hustru i.

–  Harry har et blødt punkt for Australien, og da hans mor brugte en del privat tid der, ville det ikke være en overraskelse, at han føler sig kaldet til landet og det hus, der lød som om det var hans mors spirituelle hjem. Meghan var meget chokeret til at starte med – og hun var ikke imponeret over, at han var gået bag hendes ryg – men hun vil også gerne have fingrene i noget, der var Dianas, selv hvis det gør William rasende, lyder det fra den anonyme kilde.

En hemmelig adresse

Det var prinsesse Dianas mor Frances, der lejede huset på stranden i Australien.

I 1981 rejste Diana dertil for at leve et liv som ukendt, inden hele verden kom til at kende hende, da prins Charles offentliggjorde deres forlovelse.

Da prinsessen rejste dertil, foregik det i hemmelighed, fordi det var meningen, at turens omdrejningspunkt var, at hun skulle beslutte, om hun virkelig ønskede at gifte sig ind i en kongelig familie.

Eller om hun hellere ville opgive idéen om at blive dronning.

Huset med adgang direkte til stranden lå gemt bag en lang række eukalyptus træer. Ligesom at vejen ned til huset var en grussti, hvilket betød at huset ikke kunne ses ude fra vejen.

Altså var det et afsidesliggende hus, hvor prinsesse Diana kunne leve i fred og fordragelighed.

Det er uklart om prins Harry har fået fat i præcis det hus, som hans mor benyttede sig af i 1980’erne, eller om der er tale om et lignende.

Powered by Labrador CMS