På intensiv: Sportsstjerne skudt på klos hold

David Ortiz er i stabil tilstand, men er stadig indlagt på den intensive afdeling efter at være blevet skudt i ryggen.

Udgivet Opdateret

Der er få spillere, der har ydet så stor en indsats for et bestemt hold, at de får den ære at få trukket deres nummer tilbage – så ingen andre nogensinde kan spille i det igen. En af de personer, der har oplevet at få den hyldest, er den dominikanske baseballspiller David Ortiz.

I karrieren har den nu 43-årige tidligere baseballspiller imponeret og vundet tre mesterskaber med Boston Red Sox i Major League Baseball. Men nu har den feterede baseballstjernes liv taget en hård og uventet drejning.

Natten til mandag blev David Ortiz skudt i ryggen, da han var tilbage i hjemlandet – Den Dominikanske Republik. Det bekræfter både politi og baseballstjernens far Leo.

Flere internationale medier, såsom ESPN beretter, at baseballstjernen er i stabil tilstand efter nedskydningen, men politiet undersøger nu, hvad der skete ned til mindste detalje. Det dominikanske politis direktør Aldrin Bautista Almonte fortæller, at gerningsmanden er blevet anholdt.

Gerningsmanden bliver behandlet for skader, som han pådrog sig, efter han blev tævet af lokale på en bar. Derfor har det dominikanske politi ikke haft mulighed for at afhøre gerningsmanden endnu.

Artiklen fortsætter under videoen.

Foruden baseballstjernen blev yderligere to personer såret. Den ene var TV-værten Jhoel Lopez, som man mener blev ramt af samme kugle som der ramte David Ortiz.

David Ortiz har i sin karriere tjent, hvad man regner er omkring 160 millioner dollars – det svarer til lige over en milliard kroner.

Powered by Labrador CMS