Ny sæson af "Forræder" bugner af stjerner

Når anden sæson af TV 2-programmet "Forræder" går i luften, er det med navne som Bjarne Henriksen, Simi Jan og Lene Beier på deltagerlisten

Udgivet Opdateret

Anden sæson af 'Forræder' på TV 2

Lise Rønne vender tilbage som vært for anden sæson af TV 2's mysterieprogram 'Forræder', der starter i april.

Deltagerne, herunder Bjarne Henriksen og Pernille Højmark, skal gennemskue forrædere i et spil om sølvbarrer og skjolde.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Løgn og loyalitet er tilbage på skærmen, når TV 2 til april blænder op for anden sæson af mysterieprogrammet "Forræder" med Lise Rønne i spidsen. 

Og det er et stjernespækket hold, der skal forsøge at gennemskue og narre hinanden.

Scenevante navne som skuespiller Bjarne Henriksen, komiker Heino Hansen, artist Anthon Edwards samt skuespiller og sanger Pernille Højmark er blandt de 18 deltagere, der entrerer Forræder-slottet.

Overraskelser i vente

De får selskab af blandt andre tv-vært Lene Beier, journalist Simi Jan, dragartist Tinus de Schunard og skuespiller Anton Hjejle, som også skal forsøge at regne ud, hvem af de andre der er forrædere, og hvem der er loyale.

Men selv hvis de nye deltagere sad klistret til tv-skærmen og fulgte første sæson minutiøst, venter der dem overraskelser på mysterieslottet.

Deltagerne kæmper ligesom i første sæson om sølvbarrer til gruppen samt afgørende adgang til Våbenkammeret, hvor der kan vindes et skjold, der sikrer en mod at blive myrdet om natten.

Tv-vært Lene Beier er blandt de 18 deltagere, der skal lure, hvem der er forrædere og loyale.

Dobbeltstemme

Som en ny tilføjelse kan man dog også vinde en daggert, der giver indehaveren mulighed for at afgive en dobbeltstemme ved Det runde bord, hvor der stemmes om, hvem forræderen mon er.

- Jeg håber, at seerne også bliver grebet af det nye take på spillet, hvor man hurtigt opdager, at de valg, som både de loyale og forræderne træffer, sender handlingen i en helt ny retning, og hvor det at stole på de rigtige virkelig bliver altafgørende, siger redaktør Thomas Richardt Strøbech i TV 2's pressemeddelelse.

Premiere i april

Deltagerholdet fuldendes af iværksætter Birgit Aaby, atlet Sara Slott Petersen, danser Camilla Dalsgaard, influencerne Melissa Bentsen og Rasmus Andersen.

Skuespiller Bjarne Henriksen gør sin entré på Forræder-slottet.

Der er også blevet plads til studerende Ophelia Pitzner, forfatter Jonas Eriksson, journalist Emil Kondrup og youtuberne Emil og Mikkel Trier.

Sæson to af "Forræder" har premiere på TV 2 den 12. april.

Powered by Labrador CMS