Nicole Kidman: Mit ægteskab med Tom Cruise beskyttede mig mod sexchikane

Stjernen har for en sjælden gangs skyld åbnet op om sit forhold til eksen.

Skuespillerinden har fundet manden i hendes liv, Keith Urban. Men inden var hun gift med Tom Cruise. Klik videre for at se et billede af parret, dengang de var sammen.Foto: MIKE BLAKE / SCANPIX
Skuespillerinden har fundet manden i hendes liv, Keith Urban. Men inden var hun gift med Tom Cruise. Klik videre for at se et billede af parret, dengang de var sammen.Foto: MIKE BLAKE / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Nicole Kidman har længe undgået at snakke om sit 11 års lange ægteskab til Tom Cruise.

17 år efter parret blev skilt ved vi stadig ikke helt, hvad der var skyld i bruddet.

Det skriver The Washington Post.

Men i et nyligt interview åbnede Kidman op omkring en del af forholdet, som hun ikke har snakket om før. Nemlig hvordan hendes ægteskab til en magtfuld mand beskyttede hende fra den sexchikane flere og flere kvinder i Hollywood snakker om.

– Jeg blev gift meget ung, men det var helt klart ikke magt for mig, det var beskyttelse. Jeg giftede mig på grund af kærlighed, men at være gift med en ekstremt magtfuld mand, beskyttede mig mod sexchikane, fortæller Kidman i interviewet til The Cut og fortsætter:

– Jeg var meget beskyttet. Så da jeg kom ud på den anden side som 32, 33-årig var det næsten som om, jeg skulle blive voksen.

Skuespillerinden fortæller, at hun også har oplevet sexchikane, men vil ikke komme nærmere ind på detaljerne.

– Selvfølgelig har jeg haft #MeToo øjeblikke – lige siden jeg var lille. Men vil jeg afsløre dem i en artikel? Nej. Kommer de til udtryk i mit arbejde? Selvfølgelig, siger hun.

Vil ikke snakke om eksen

Kidman og Cruise mødtes på settet til “Days of Thunder” i 1990, og de blev gift samme år. Hun var 22 og han var 28. De brød i 2001, og ingen af dem har afsløret grunden til skilsmissen.

Parret har to børn sammen.

I 2006 giftede Kidman sig med country-sangeren Keith Urban, og det er også en af grundene til, at skuespillerinden nødigt vil snakke om sin eks.

– Jeg er nu gift med min store kærlighed og det føles næsten respektløs (at snakke om Cruise red.), fortæller Kidman i interviewet.

Powered by Labrador CMS