Jes Dorph misbrugt i omfattende svindelnummer

Den danske TV-vært har meldt en sag til politiet, hvor den kendte TV-vært bliver misbrugt til at lokke intetanende danskere til at investere i kryptovaluta.

Jes Dorph kender intet til svindelnummeret – og derfor har Mr. News også anmeldt sagen. Foto: Scanpix.dk
Udgivet Opdateret

De danske kendte Jes Dorph og den internationale filmsuperstjerne Viggo Mortensen bliver begge brugt i et omfattende internationalt svindelnummer.

På hjemmesiden newsotoday.com, der kunne Jes Dorph læse, at han skulle have interviewet Viggo Mortensen om en uovertruffen investering, skriver Ekstra Bladet. Men det er svindel.

Den falske artikel, der ligner en kopi af erhvervsmediet Berlingske Business, vieser, at Viggo Mortensen skulle have indkasseret 21 millioner kroner ved at bruge en tjeneste, kaldet Bitcoin Revolution.

I den falske artikel skulle det blandt andet blive vist, hvordan Jes Dorph for åbent kamera have prøvet tjeneste på opfordring af skuespilleren. Der skulle den kendte TV-vært have indskudt 1600 kroner og på otte minutter have tjent 2530,86 kroner.

TV-vært har politianmeldt svindelnummer

Jes Dorph har ikke interviewet filmstjernen for nyligt i Go’ Aften Danmark, som artiklen påstår. Derfor har TV-værten taget konsekvensen og meldt både artiklen og newsotoday.com til politiet.

– Jeg ved ikke en skid om investeringer i bitcoin. Jeg har ikke forstand på det, og jeg investerer slet ikke. Det er tydeligt, at det er fup og svindel, siger Jes Dorph til Ekstra Bladet.

I den falske artikel er der flere henvisninger til Bitcoin Revolution. Jes Dorph oplyser til Ekstra Bladet, at han både er vred og pikeret over situationen.

Powered by Labrador CMS