Har fået næstsidste manuskript af 'Badehotellet'

Anette Støvelbæks yngste søn er klar til skuespillerskolen, og moren har netop afsluttet optagelserne til seks af de otte nye afsnit af ’Badehotellet’

Udgivet Opdateret

Ligesom sin far Lars Mikkelsen, mor Anette Støvelbæk og storebror Lue, så er 22-årige Thor Mikkelsen klar til at følge trop med en uddannelse i rollefaget.

Til august starter ’Badehotellet’-skuespillerens søn nemlig op på ’Den Danske Scenekunstskole’ i Odense.

Glæder sig

- Jeg glæder mig til den dag, jeg skal spille sammen med min mor, lyder det fra Thor til Kendte.dk ved premieren på ’Spider-Man 3’ i CinemaxX København.

Den stolte mor må derfor vinke farvel til sin søn, når han snart forlader reden i København til Fyn for at studere i de næste tre år.

Sådan går det med ’Badehotellet’

Da Kendte.dk møder mor og søn, har hun netop afsluttet optagelserne til det sjette af otte ny afsnit af ’Badehotellet’ på TV 2.

- Alt går planmæssigt, siger den 55-årige skuespiller om afslutningen af tv-serien, som seerne kan stifte bekendtskab med i starten af 2024.

- Det går så godt, og vi har travlt, afslører Anette Støvelbæk.

Kender ikke slutningen

- Jeg ved stadig ikke, hvordan serien ender. Nu har jeg fået manuskriptet til endnu et afsnit, som jeg skal læse på her i weekenden, så det lakker mod enden, og jeg håber det ender som det skal for Alice Frigh. (hendes rolle i ’Badehotellet’, red.)

- Men jeg nyder det, siger hun, der dermed har spillet med i samtlige 10 sæsoner af den populære serie ligesom flere af hendes kolleger.

Anette Støvelbæk skal sideløbende med optagelser til nye afsnit af ’Badehotellet’ spille revy i Odsherred i sommerferien. Her er hun ledsaget af sønnen Thor ved premieren på ’Spider-Man 3’.
Anette Støvelbæk skal sideløbende med optagelser til nye afsnit af ’Badehotellet’ spille revy i Odsherred i sommerferien. Her er hun ledsaget af sønnen Thor ved premieren på ’Spider-Man 3’.
Powered by Labrador CMS