Dansk Hollywood-stjerne vender hjem

Mesterinstruktøren Nicolas Winding Refn står bag den nye danske Netflix-serie, "Copenhagen Cowboy"

Udgivet Opdateret

Efter et helt liv i slaveri og på randen til en ny begyndelse krydser den unge kvinde Miu Københavns kriminelle underverden.

I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige.

Det er omdrejningspunktet i den danske mesterinstruktør Nicolas Winding Refns nye neon-drenched noir-serie, "Copenhagen Cowboy", som får premiere på Netflix den 5. januar 2023.

Trailer landet

Og nu er traileren landet.

- Med "Copenhagen Cowboy" vender jeg tilbage til min fortid for at forme min fremtid ved at skabe en serie - en udvidelse af mine konstant udviklende alteregoer nu i form af min unge kvindelige helt, Miu, siger Nicolas Winding Refn i en pressemeddelelse og fortsætter:

- At bringe denne serie til live gennem samarbejdet med Netflix har på alle måder været en helt vidunderlig oplevelse. Jeg opfatter ikke kun Netflix som min partner med mange mulige eventyr i fremtiden, men også som mine venner. Et nyt udtryk er født: Netflix Winding Refn, lyder det fra den danske instruktør.

- Jeg glæder mig meget til at vise verden 'Copenhagen Cowboy' sammen med mine venner hos Netflix Winding Refn. Gør jer klar til hot chills og warm thrills i NWR-stil, lyder det fra Nicolas Winding Refn. (Arkivfoto).
- Jeg glæder mig meget til at vise verden "Copenhagen Cowboy" sammen med mine venner hos Netflix Winding Refn. Gør jer klar til hot chills og warm thrills i NWR-stil, lyder det fra Nicolas Winding Refn. (Arkivfoto).
Zlatko Buric, som også medvirkede i Nicolas Winding Refns 'Pusher'-trilogi har en bærende rolle i 'Copenhagen Cowboy'. (PR-foto).
Zlatko Buric, som også medvirkede i Nicolas Winding Refns "Pusher"-trilogi har en bærende rolle i "Copenhagen Cowboy". (PR-foto).

Premiere til januar

I hovedrollen som Miu ses Angela Bundalovic, mens nogle af de øvrige navne på rollelisten består af Nicolas Winding Refns egen datter Lola Corfixen og af Zlatko Buric, som også medvirkede i Nicolas Winding Refns "Pusher"-trilogi.

"Copenhagen Cowboy" får premiere på Netflix den 5. januar 2023.

Hovedrollen i 'Copenhagen Cowboy' indtages af Angela Bundalovic. (PR-foto).
Hovedrollen i "Copenhagen Cowboy" indtages af Angela Bundalovic. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS