Carl Quist-Møllers datter fik sin stjålne skoletaske tilbage

Årets første to helte er allerede fundet. Tegneren og forfatteren Carl Quist-Møller har via Facebook sendt en stor og varm tak til politibetjenten René og sporhunden Argo fra Københavns Politi.

Udgivet Opdateret

Det er ikke sjældent, at ordensmagten får klager over manglende tilstedeværelse eller arrogant adfærd.

Men heldigvis får det danske politi også roser med på vejen – og 2018 har allerede budt på de første af slagsen. Årets første to helte er allerede fundet.

De kommer via Facebook fra den kendte tegner, forfatter og Jungledyret Hugo-opfinder Carl Quist-Møller.

Han oplevede nemlig at få sin datters skoletaske stjålet den 31. december om eftermiddagen.

Tyv snuppede skoletasken

– Vi var lige vendt hjem fra juleferie og skulle fejre nytår i København. Vi var ved at flytte tasker og julegaver fra bilen og over til den opgang, hvor vi bor, skriver han på Facebook.

Bilen står med åben bagsmæk bare 15 meter fra hoveddøren, men alligevel lykkes det en forbipasserende tyv at fjerne en skoletaske fra bagagerummet, uden at det umiddelbart bliver opdaget.

– Da vi opdager tasken mangler, var vores første tanke, at vi havde glemt den i sommerhuset. Men ved nærmere eftertanke huskede vi, at tasken var kommet med. Det værste var, at vores datter havde fået en ny computer i julegave, og den lå i skoletasken, forklarer Carl Quist-Møller.

Fundet i en nærliggende park

Familien havde ingen forventning om, at den nye computer ville dukke op igen – men miraklernes tid er tilsyneladende ikke ovre.

– Da jeg vågnede næste formiddag lå der fem ubesvarede opkald og en besked fra et ukendt telefonnummer. Den var fra René, fra Københavns Politi, skriver Carl Quist-Møller.

Hans sporhund Argo havde fundet datterens computer i en plastikpose i en nærliggende park. Det udløste jubil i tegnerens hjem – og efterfølgende udløste det kage til politibetjenten og dennes kolleger.

– Tak til København Politi, til politibetjent René og til sporhunden Argo, og til alle dem, der passer på os om natten, slutter Carl Quist-Møller sit opslag af med.

Kendte.dk har forsøgt at få en kommentar fra tegneren, men det er ikke lykkedes.

Her ses Københavns Politis Twitter-opslag om selvsamme episode:

Her ses Carl Quist-Møllers opslag på sin Facebook-profil:


Powered by Labrador CMS