Massiv hyldest til kræftramte Kate

Prinsessen roses for at stå frem og fortælle om sin kræftsygdom

I forbindelse med, at kræftramte prinsesse Kate i et opslag på Instagram fredag afslørede, at hun ville deltage i fejringen af kong Charles' fødselsdag, Trooping the Colour, lørdag, kom hun samtidig med en status omkring sin helbredssituation.

- Jeg gør gode fremskridt, men som enhver, der går igennem kemoterapi, vil vide, er der gode dage og dårlige dage, skrev hun blandt andet.

En ægte kriger

Og siden er det væltet ind med massiv støtte til prinsessen. 

Lige i underkanten af 2,8 millioner likes har opslaget, hvor man ser Kate stå foran et træ, fået, og kommentarfeltet bugner af beundrende bemærkninger til og om hende.

- Deres værdighed og ynde er fantastisk at se. Ønsker dem og Deres familie alt det bedste, er der for eksempel en, der skriver.

- Deres styrke er virkelig inspirerende. Sender Dem al min kærlighed og støtte på denne rejse, skriver en anden, mens en tredje kalder hende for en 'ægte kriger'.

Og rigtig mange andre benytter lejligheden at hylde hende for at stå frem og fortælle om sine problemer samt til at ønske hende god bedring og alt godt fremover.

Prinsesse Kate

Første gang i måneder

Lørdagens Trooping the Colour var i øvrigt det første officielle arrangement, prinsesse Kate har deltaget i siden hun i starten af året gennemgik en planlagt operation i maveregionen, og senere afslørede, at lægerne i den forbindelse havde fundet spor af kræft.

Det er aldrig kommet frem, hvilken type kræft det er, prinsessen er ramt af

Se Instagram-opslaget her under. 

 

 

Powered by Labrador CMS