Radiostation fejrer sig selv med stor fest

Radiostationen Nova fejrer 15-års fødselsdag med et celebert gallashow med optrædener fra blandt andre Medina og Christopher i Operaen i København

Christopher (på billedet, red.), Lukas Graham, Drew Sycamore, Mads Langer og Saint Clara optræder alle i Operaen til Novas jubilæumsfest 1. oktober. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Det er 15 år siden, at man for første gang kunne tune ind på Nova.

Radiostationen fejrer jubilæet med pomp og pragt med et stjernespækket gallashow, som Operaen i København lægger bonede gulve til 1. oktober.

Det annoncerer Bauer Media i en pressemeddelelse.

Stjernespækket show

På plakaten er musikere som Lukas Graham, Christopher, Drew Sycamore, Mads Langer og Saint Clara, som alle optræder live i Operaen.

- Dansk musik har altid været en del af vores DNA, og vi glæder os over at kunne fejre de 15 år ved at give lytterne et stort gallashow med nogle af de allerstørste danske artister, lyder det fra Bauer Medias COO, Tobias Nielsen, i pressemeddelelsen.

Novas værter bliver også værter ved gallashowet og tæller blandt andre Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Lasse Balslev og Signe Krarup, som lyttere af morgenfladen formentlig genkender.

Ingen billetter til salg

- I et radiomarked, hvor der har været meget fokus på public service-midler og svigtende lytning, er vi stolte over, at vi i 15 år har formået at underholde millioner af lyttere, og at vi stadig fastholder over en million ugentlige lyttere, tilføjer COO Tobias Nielsen i pressemeddelelsen.

BLÅ BOG: Christopher

Christopher Lund Nissen (født 31. januar 1992 på Frederiksberg) er en dansk sanger, musikproducer og sangskriver.

Han er opvokset i Tårnby på Amager sammen med sine forældre, Gert og Liselotte, og lillebror Oliver.

Han har tidligere dannet par med modellen Mathilde Sofie og den 9 år ældre danske popsanger Medina. Christopher endte deres forhold i januar 2014.

Han har siden august 2014 dannet par med modellen Cecilie Haugaard fra Odense. Den 2. september 2018 friede Christopher til Cecilie. De bliv gift den 1. juni 2019.

August 2020 afslørede parret at de venter deres første barn, en pige der blev født 20- februar 2021.

Kilde: Wikipedia

Det vil ikke være muligt at købe billetter til gallashowet. Men mellem den 4. og 29. september vil der daglig blive udloddet billetter i radioen, oplyser Bauer Media.

Powered by Labrador CMS