Tager på turné i Australien

Danmarks nok mest kendte rockband, D-A-D, tager til november ”downunder” for at spille fire koncerter. Det er 30 år siden sidst

D-A-D hilste for nylig på den australske ambassadør i København i forbindelse med en koncertturné i Australien til november.
D-A-D hilste for nylig på den australske ambassadør i København i forbindelse med en koncertturné i Australien til november.
Udgivet Opdateret

En nylig visit på den australske ambassade i København afslørede, at D-A-D går med rejseplaner.

Her afleverede rockgruppen nemlig deres spritnye T-shirt med påskriften ”No Worries For the Loud” til ambassadør Kerin Ayyalaraju. Og så var bolden ellers givet op til en tour ”downunder”, hvor Danmarks mest kendte rockband i perioden 17.-22. november har planlagt fire koncerter i en række storbyer.

– Australien er et klassisk rockland, og de har heldigvis ikke glemt os helt, og klubberne er ved at være udsolgt. Men der hvor D-A-D har flest fans er stadig Europa, lyder det fra forsanger Jesper Binzer til Kendte.dk.

Og rock-herrerne, der også består af Stig Pedersen (bas/backup vokal), Laust Sonne (trommer) og Jacob Binzer (guitar) glæder sig.

Solgte 25.000 eksemplarer

Årsagen til, at de er kendte så langt væk fra Danmark, skal søges i den kendsgerning, at de for 33 år siden solgte 25.000 eksemplarer af albummet, ”No Fuel Left For The Pilgrims” her, og spillede enkelte koncerter efterfølgende.

– Lige siden har det faktisk ligget og luret, hvornår vi skulle af sted igen. Mange australske fans har heldigvis holdt sig opdateret, og vi har haft en del af dem på besøg ved forskellige europæiske festivaler og koncerter, fortæller den 57-årige forsanger.

Glæder sig til australske fans

”Disneyland After Dark” vil give den gas i Brisbane, Sydney, Melbourne og Perth.

– Vi glæder os til at give de australske fans en på opleveren, og derefter give os selv en på opleveren, siger Jesper Binzer.

Powered by Labrador CMS