Stjerneparade i cirkus'et

Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg får debut i Cirkusrevyen, når de sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl går på scenen fra 8. maj 2023

Sådan ser holdet i Cirkusrevyen ud anno 2023: Fra venstre Mads Knarreborg, Niels Ellegaard, Merete Mærkedahl, Bodil Jørgensen og Niels Olsen. (PR-foto).
Sådan ser holdet i Cirkusrevyen ud anno 2023: Fra venstre Mads Knarreborg, Niels Ellegaard, Merete Mærkedahl, Bodil Jørgensen og Niels Olsen. (PR-foto).
Udgivet Opdateret

Med Ulf Pilgaards afsked sidste sæson og Lisbet Dahls farvel dette år er der plads til nye navne på Cirkusrevyens bonede gulve.

Valget er faldet på Bodil Jørgensen og Mads Knarreborg, som begge debuterer i Teltet på Bakken næste år.

De to fuldender kvintetten på scenen sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl, som alle har stået der før.

Det annoncerer Cirkusrevyen i en pressemeddelelse.

- Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse, siger Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Pedersen.

Bodil Jørgensen har allerede stor erfaring fra revyscenerne landet over. Men det er første gang, at den 61-årige skuespillerinde indtager Teltet på Bakken.

Jeg glæder mig

- Når jeg cykler en tur gennem Dyrehaven i det smukke morgenlys, er der plads til masser af tanker. Når gæsterne går fra skoven og ind i Cirkusrevyen, håber jeg, vi kan give dem en oplevelse, der giver stof til eftertanke, som de kan tage med sig ud i skoven på vejen hjem, siger hun i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig til at vise publikum det daglige og genkendelige, de kan spejle sig i, sammen med det rørende og det, der får dem til at klaske sig på lårene af grin.

Det bliver ikke større

Teltets anden debutant, Mads Knarreborg, tilføjer, at det ikke bliver større end Cirkusrevyen.

- Det er efterhånden nogle år siden, jeg har lavet revy sidst. Men da Cirkusrevyen ringede, var jeg ikke i tvivl om, at det var tid til at lave det igen, lyder det fra den 44-årige skuespiller.

Efter Lisbet Dahls exit fra både scene og instruktørstol er der også sat navn på den, der skal overtage taktstokken.

Hun får stokken

Det bliver Joy Maria Frederiksen, som privat har været gift med Niels Olsen siden 1992.

Cirkusrevyen 2023 har premiere torsdag den 11. maj 2023 og spiller frem til den 27. august 2023.

Powered by Labrador CMS