Spice Girls sætter nettet i kog

Fans går helt amok efter opslag på Instagram

Med et par dages forsinkelse fejrede Victoria Beckham lørdag, at hun nu er blevet 50 år.

Det skete med en kæmpe fest på den mondæne klub Oswald's i London, og med sine gamle Spice Girls-kolleger blandt gæsterne.

Giver fuld gas på gulvet

Og en video fra festen, fødselarens mand, fodboldikonet David Beckham, har delt på Instagram, har fået kommentarfeltet til at koge over af begejstring.

I videoen ser man de fem Spice Girls, Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton og Geri Halliwell, give den fuld gas på gulvet og underholde med et af deres gamle hits, 'Stop', fra 1997.

Øjeblikket planeten har ventet på

Flere end halvanden million likes har opslaget fået, og kommentarerne til det simpelt overgår hinanden på kryds og tværs af bare begejstring.

- Øjeblikket hele planeten har ventet på, skriver en, mens en anden takker David Beckham for at give folk det, de har ventet på i årevis.

Og en tredje går så langt som til at erklære sig parat til at ofre sin førstefødte, for at få lov til at danse 'Stop'-dansen sammen med pigerne.

Prominente navne på gæstelisten

Flere internationale medier fortæller i øvrigt, at gæsteliste talte et hav af aldeles prominente navne.

Blandt disse Eva Longoria, Tom Cruise, Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley og Gordon Ramsay.

Se David Beckhams opslag her under.     

   

De fem Spice Girls ses her på et billede fra 2008. Fra venstre er det Victoria Beckham, Melanie C, Melanie B, Emma Bunton og Geri Halliwell

 

 

 

Powered by Labrador CMS