Skandale ved hundeshow: Hund smidt ud

Skandale ved hundeshow. Vinderen var dog ingen overraskelse.

Der var ikke plads til Schipperken “Colton” der blev diskvalificeret inden hovedkonkurrencen. Foto: Scanpix
Der var ikke plads til Schipperken “Colton” der blev diskvalificeret inden hovedkonkurrencen. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Terrieren King er USAs bedste og flotteste hund. Det blev bestemt ved det stort anlagte hundeshow, som Westminster Kennel Club holdt mandag aften lokal tid i New York for imponerende 143. gang. King blev således kåret til “best in show” af dommerpanelet.

Ifølge The Guardian, der har dækket begivenheden intenst, var det ikke nogen større overraskelse. Det er således 15. gang i showets historie, at en hund af præcis Kings race (wire fox terrier) vinder “top dog”. King blev præsenteret af Gabriel Rangel, der har vundet showets bedste pris som ledsager tre gange. Rekorden er fire.

Showet forløb dog ikke uden en smule drama. Undervejs blev en hund nemlig smidt ud af konkurrencen.

Efter at have vundet i kategorien for “best of breed” og “best of group”, blev det nemlig opdaget af schipperke-hunden Colton på en eller anden måde er i forbindelse med Peter Green, der er dommer i konkurrencen om at blive “top dog” ved showet, og derfor blev Colton dømt ude af netop den konkurrence.

Dermed havde King reelt kun modstand fra to hunde. I galleriet over artiklen kan du se en række skønne billeder fra showet.

Powered by Labrador CMS