Rasende Clooney truer med at sagsøge magasin

Skuespiller George Clooney sværger, at han vil komme efter et fransk magasin, der har fotograferet hans børn.

George Clooney er ikke imponeret over hvem, der end har taget billeder af hans børn. Genrefoto: Scanpix. Foto: ScanpixEric Gaillard
Udgivet Opdateret

Hollywood-skuespiller George Clooney har ikke været far i mere end et par måneder, men allerede nu viser “Ocean Eleven”-stjernen sig som en forælder, der passer godt på sine børn.

Efter at et fransk magasin fredag publicerede billeder af tvillingerne Ella og Alexander Clooney, truede George Clooney med bål og brand.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Brød gennem hegn

Skuespilleren beskylder fotograferne fra magasinet Voici for at have “brudt gennem vores hegn, være kravlet op i vores træ og ulovligt have taget billeder af vores nyfødte i vores hjem”.

– Tag ikke fejl, fotograferne, bureauet og magasinet vil blive retsforfulgt i lovens fulde omfang. Det kræver vores børns sikkerhed, skriver George Clooney i en officiel udmelding.

George og hustru Amal Clooneys tvillinger kom til verden i juni, men siden har det celebre par holdt de små helt uden for rampelyset.

Utydelige billeder

Voici har endnu ikke kommenteret på George Clooneys reaktion på billederne.

Magasinet publicerede fredag utydelige fotos af Amal og George Clooney iklædt badetøj. Hver af dem bærer på en af de nyfødte tvillinger.

Ifølge magasinet er billederne taget ved Clooneys villa ved Comosøen i Italien.

Verdensstjernen George Clooney og menneskerettighedsadvokat Amal Alamuddin giftede sig i september 2014 ved en ceremoni i Venedig.

I februar bekræftede parret, at kærligheden var kulmineret i en tvillingegraviditet.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS