Pressen udvandrede: Tori Spelling dukkede aldrig op

Pressen blev over en bred kam trætte af at vente på verdensstjernen Tori Spelling, der holdt sin fødselsdag på et slot nær Næstved.

Tori Spellings fødselsdagsfest blev en fuser. Foto: Wikipedia
Udgivet Opdateret

Det var en utilfreds presse, der torsdag ventede forgæves på Tori Spelling. Stjernen skulle holde sin fødselsdag på Næsbyholm Slot vest for Næstved – men om hun rent faktisk dukkede op, står i det uvisse.

Inden hun ankom (hvis hun ankom), var hele pressekorpset nemlig blevet trætte af at vente på aktivitet på den røde løber – og var gået hjem. Både Ekstra Bladet, Se og Hør, Billedbladet og sn.dk melder om samme historie dagen derpå; Det var en fuser.

Sn.dk skriver, at slottets bestyrer måtte komme ud og beklage:

– Normalt har jeg altid styr på, hvem der kommer og hvornår, så det her er ikke så rart. Jeg talte med Claus Hjelmbak tidligere i dag, hvor han bekræftede gæstelisten, så jeg ved ikke, hvad der er sket, undskyldte Christel Winther, der står for den daglige drift sammen med Morten Lund, til sn.dk.

Morten Lund bekræftede og nævnte, at mellemmanden ikke var så beregnelig.

Mellemmand med blakket ry

Den omtalte mellemmand er Claus Hjelmbak, som ifølge sn.dk er festarrangøren, som også stod for gallafesten med Pamela Anderson på Næsbyholm Slot, som endte med at blive aflyst – ifølge Hjelmbak på grund af skuespillerens frygt for terror efter angrebet i Paris.

Han forsøgte ifølge sn.dk at tilbyde de ventende journalister champagne og mad, men de ville helst bare vide, hvornår Tori Spelling ville dukke op.

Der udspillede sig efterfølgende et optrin, hvor en fotograf krævede skuespillerens ankomst inden for et kvarter, ellers ville man tage hjem til København. Det faldt dog ikke i god jord hos Claus Hjelmbak, som krævede en undskyldning i to omgange. Ifølge det sjællandske medie valgte den fremmødte presse herefter at forlade stedet i samlet trop.

Det vides derfor ikke, om Tori Spelling nogensinde dukkede op til sin fest.

Powered by Labrador CMS