Meghan og Harry afslører familieforøgelse: -Her er kønnet

Rygterne har længe floreret, men nu er svaret her endelig på et uundgåeligt spørgsmål.

Prins Harry og Meghan Markle får travlt i den nærmeste fremtid. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I august begyndte rygterne at cirkulere omkring, at det nygifte royale par havde en familieforøgelse klar.

Der var ikke tale om en baby, men derimod en sort labrador-hvalp. Alle regnede med, at det var en han-hund, samt at denne skulle hedde Oz. Men ingen i kongehuset har bekræftet historien.

I et besøg hos en organisation for for folk, der har overlevet seksuel vold og misbrug afslørede Meghan Markle nye detaljer om det royale pars nyeste familiemedlem, skriver Hello Magazine.

De havde i den grad fået en hund – men det var ikke en han-hund, men derimod en tæve – og hertuginden af Sussex forklarede også, at folk tit fik forkert fat i navnet, men uden at nævne, hvad navnet vil blive.

En sand hundeelsker

Før Meghan Markle blev en del af den royale familie var den tidligere Suits-skuespiller kendt for at elske hunde. Mens hun boede i Toronto havde hun tog hunde, der hed Bogart og Guy. Men da hun blev forlovet med prins Harry, der gjorde hertuginden det klart, at Bogart var nødt til at blive i Canada ved nogle bekendt – på grund af hundens fremskredne alder.

Men hunden Guy har taget turen på tværs af atlanten og bor på Kensington Palace. Guy er efter sigende blevet en sand stjerne i huset – og har blandt andet fået en privat  tur rundt i Windsor med dronning Elizabeth.

Powered by Labrador CMS