Kongens børnebørn har det godt

Elvis Presley kunne have været morfar til fire børnebørn, hvis han ikke havde stillet træskoene alt for tidligt. De fire unge Presley-arvinger har vidt forskellige karrierer i dag.

Elvis Presley’s datter Lisa Marie tænder her lys sammen med fans, i forbindelse med en mindehøjtidelighed i august 2017, hvor det var 40 år siden at kongen døde. Foto: Karen Pulfer Focht/Scanpix (Arkivfoto)
Elvis Presley’s datter Lisa Marie tænder her lys sammen med fans, i forbindelse med en mindehøjtidelighed i august 2017, hvor det var 40 år siden at kongen døde. Foto: Karen Pulfer Focht/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Amerikanerne har haft mange præsidenter – men de har kun haft en konge. Elvis “The King” Aaron Presley.

Og selv om “The King” døde en alt for tidlig død tilbage i 1977, så lever hans familie videre.

Selv om verdens måske mest populære musiker blot fik en enkelt datter, så er der i dag fire børnebørn i familien.

De fire Presley-arvinger har vidt forskellige karrierer.

Fra rockkonge til popkonge

Sammen med Priscilla fik Elvis Presley datteren Lisa Marie den 1. februar 1968 – som siden skulle gå så grueligt meget igennem.

For mens Priscilla blev gift med “The King of Rock’n’Roll” blev Lisa Marie gift med “The King of Pop”, Michael Jackson, i 1994.

Men inden Lisa Maries ægteskab med Michael Jackson var hun gift med musikeren Danny Keough, som hun har børnene Riley og Benjamin med på henholdsvis 28 og 25 år.

Riley Keough er i dag en succesfuld skuespillerinde i Hollywood, der blandt andet har spillet med i “Mad Max: Fury Road” og “American Honey”.

Vil tjene sine egne penge

– Jeg har altid ønsket at have mine egne penge, ikke familiens penge. Jeg vil skabe min egen karriere, har Riley Keough tidligere udtalt til Esquire Magazine.

Lillebror Benjamin Keough er til gengæld ramt lidt uden for skiven.

I 2009 forlød det, at han havde underskrevet en rekordkontrakt med det Universal til en værdi tæt på 40 millioner kroner.

Men musikkarrieren er ikke blevet forløst, og det er faktisk uklart, hvad det 25-årige Elvis-barnebarn laver i dag.

Bitter strid efter skilsmisse

Lisa Marie Presley blev – efter hun og popkongen var blevet skilt – gift med skuespiller Nicolas Cage. Men det blev kortvarigt.

I 2006 giftede hun sig i stedet med musikeren Michael Lockwood i 2006, og to år senere fødtes tvillingerne Harper Vivienne Ann og Finley Aaron Love.

Sidste år gik det forhold i stykker – og skilsmissen er blevet fulgt op af en bitter strid om forældremyndigheden.

Undersøges for mishandling

I februar i år flyttede de to ni-årige piger ind hos mormor Priscilla Presley. Det skriver US Magazine.

Den 72-årige kvinde, der selv har optrådt i en lang række film og tv-serier, er glad for, at tvillingerne kan bo hos hende.

Ifølge Lisa Marie Presley skyldes det, at myndighederne er i gang med at undersøge, hvor vidt Michael Lockwood har mishandlet børnene.

– Jeg elsker det. At have tvillinger er en særlig oplevelse, jeg må sige. De er meget forskellige. Fantastiske børn.

Priscillas liv efter Elvis

Selvom Priscilla Presley nu har nået pensionsalderen, så har hun fortsat mange jern i ilden.

Og mange af hendes gøremål er fortsat relateret til “The King”.

Beslutningen om at omdanne parrets tidligere privatbolig Graceland til en turistattraktion har vist sig at være særdeles gavnligt for familien.

Og i 40-året for Elvis’ død er Priscilla Presley fortsat ofte engageret på museet.

Powered by Labrador CMS