Kæresten siger farvel til dansk popstjerne

Sangeren Christopher rejser søndag til Kina, og derfor har kæresten delt en kærlig farvelhilsen på Instagram.

Cecilie Haugaard har delt en kærlig farvelhilsen og et romantisk billede af parret midt i et kys på det sociale medie Instagram. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Det kan være svært at tage afsked med dem, man holder af, og sådan har den danske model Cecilie Haugaard det tilsyneladende også.

Modellen er kæreste med den danske popstjerne Christopher, der søndag rejser til Kina for en stund.

Farvelhilsen og romantisk billede

Derfor har Cecilie Haugaard delt en kærlig farvelhilsen og et romantisk billede af parret midt i et kys på det sociale medie Instagram.

– Jeg kommer til at savne ham her helt vildt. Kina, pas godt på ham. Nyd det baby, skriver hun til billedet.

Turen til Kina bliver ikke ren afslapning for “Told You So”-sangeren. I stedet skal Christopher optræde for at hav af kinesiske fans, når han i løbet af næste uge påbegynder sin turné i landet.

– På søndag smutter jeg af sted på min første tour i Kina, skrev han fredag til et billede på Instagram.

Kineserne kender allerede en del til den krølhårede sanger, og i februar strøg hittet “Limousine” til tops på den kinesiske hitliste The QQ Music for vestlig musik.

Den 24-årige musiker rejser en del rundt for tiden, og han har netop tilbragt en romantisk ferie sammen med kæresten, Cecilie Haugaard, i den italienske region Toscana.

Musikeren og modellen annoncerede i august 2014 med et billede på Instagram, at de var begyndt at se en del til hinanden.

I dag bor parret sammen i en lejlighed på Christianshavn, når de ikke begge rejser verden rundt i forbindelse med deres karrierer.

Se parrets billeder her:

I'm gonna miss this one like crazy! China, take good care of him 😌 Enjoy baby 🙋🏻💕

A photo posted by Cecilie Haugaard (@cillemouse) on Sep 11, 2016 at 1:11am PDT
 

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS