Hollywoodpar er blevet forældre igen

Skuespillerparret Emily Blunt og John Krasinski er blevet forældre for anden gang til en lille pige.

Udgivet Opdateret

Kendisparret Emily Blunt og John Krasinski er igen blevet forældre, men det er lykkedes parret at gå stille med dørene omkring familieforøgelsen i noget tid.

Det er den nybagte far, som på Twitter har annonceret nyheden, og det gjorde han mandag i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag.

– Hvilken bedre måde er der at fejre den fjerde på end at annoncere vores fjerde familiemedlem. For to uger siden mødte vi vores smukke datter Violet, skriver den 36-årige “The Office”-skuespiller.

Parret har en datter i forvejen

Parret har i forvejen datteren Hazel på to år, og det har taget hende noget tid at vænne sig til tanken om at blive storesøster, fortalte Emily Blunt, der blandt andet er kendt fra filmen “The Devil Wears Prada”, i april til det amerikanske medie E! News.

– Hun affejede på en måde bare idéen i første omgang, og hun svarede bare med: Nej, nej, helt lige ud. Vi har købt alle ‘jeg er en storesøster’-bøger, der er derude, og hun er en bogorm, lød det dengang fra den 33-årige skuespillerinde, som også tilføjede, at parrets ældste datter var ved at vænne sig til idéen om mindre søskende.

Emily Blunt og John Krasinski har været gift siden 2010, og i januar bekræftede en repræsentant for parret over for E! News, at de ventede baby nummer to.

Se John Krasinskis tweet her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS