Her kan du opleve ikonisk lastbil til jul

De traditionelle julereklamer med den imponerende Coca-Cola-farvede lastbil har fået en ny dimension, da lastbilen blev til virkelighed. Her kan du se, hvor og hvornår du kan se Coca-Cola-lastbilen i 2019.

Udgivet Opdateret

38 byer får besøg af Coca-Cola-lastbilen i 2019 i perioden mellem den 11. november og den 23. december.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det oplyser Coca-Cola i en pressemeddelelse mandag. Det rød-hvide fartøj har oplevet en massiv succes over de seneste tre år, og kan altså nok en gang udvide antallet af byer, der får besøg.

For mange danskere er den ikoniske lastbil et varsel om julens komme, fordi den blev verdenskendt i forbindelse med reklamefilm på TV. Lastbilen er siden blevet virkeliggjort, og besøgstallene har været over al forventning.

– For mange danskere er det en del af juletraditionen, når julelastbilen besøger deres by. Derfor er vi glade for igen i år at kunne sende julelastbilen på tur rundt i hele landet, fortæller Philip Wedgwood, der er Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark.

I galleriet over artiklen kan du se, hvornår lastbilen besøger netop din by.

Nyheder

I 2018 indførte Coca-Cola en gave – med betingelser – til interesserede. Den gang var det en miniature-model, man kunne få fingrene i mod en donation til Mødrehjælpen. Sådan er det også i år, men en eksklusiv sneglobe er også med.

Det er dog ikke den eneste nyhed, der er med – og denne er en af de større, siger Wedgwood i pressemeddelelsen.

– Sidste år var der mange, som ønskede at opleve julestemningen indefra i julelastbilen. Det har vi lyttet til, så i år kan man komme ind i julelastbilen og tage en selfie i julemandens kane, siger han.

Det gode formål

Sidste jul indsamlede julelastbilen over 400.000 kroner til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Derfor har firmaet i år bestilt ekstra merchandise. Den store opbakning er de glade for hos Mødrehjælpen. Det fortæller Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

– Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Det er både stressende og skuffende ikke at kunne fejre julen på lige fod med andre, eller ikke at kunne dele den med sine nærmeste. Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, siger hun.

Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til den 12. december klokken 10 på Mødrehjælpens hjemmeside. Samme dag er cola-bilen i øvrigt at finde ved Føtex, Mariagervej, i Randers.

Powered by Labrador CMS