Her er de royale julegaveønsker

Ønskerne er både dyre og billige, men børnene ved godt, hvad de drømmer om.

William og Kate har travlt med julegaveindkøbene, men ungerne ved godt, hvad de vil have. KLIK VIDERE OG LÆS HVAD. Foto: Scanpix
William og Kate har travlt med julegaveindkøbene, men ungerne ved godt, hvad de vil have. KLIK VIDERE OG LÆS HVAD. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der findes gaver, som alle på et tidspunkt har prøvet at ønske sig. For drenge i Danmark har det nok været enten fodboldstøvler eller computerspil, mens det for piger nok nærmere har været en pony eller dukker. Og selvom man er royal, så er deres ønsker altså ikke så langt fra vi andres.

Men hvor pengepungen måske ikke altid rækker for vi dødelige, så er det anderledes i den royale familie. I England har lille prinsesse Charlotte nemlig afsløret, hvad hendes største ønske til jul er – og selvom passet blot er fire år, så er den lille prinsesse helt sikker i sin sag – hun vil nemlig have en pony. Det skriver Express.

Men som de fleste forældre, så giver hverken Kate eller William lov til, at den unge prinsesse får sin vilje alt for nemt.

Det skyldes blandt andet, at William mener, at prinsessen endnu er for ung, vurderer en kilde for avisen.

Æblet falder sjældent langt fra stammen

Ifølge de britiske medier, så har prinsesse Charlotte redet siden hun var blot 18 måneder gammel. Og ligesom for oldemor dronning Elizabeth, så er det den helt store passion. Det er ikke mange uger siden, at Kendte.dk fortalte historien om den 93-årige monark, der var ude at ride.

Men hvor prinsessen har valgt et lidt dyrere ønske, så er prins George angiveligt mere nede på jorden.

Han har nemlig ønsket sig en ny tennisketcher og et fodboldbord.

Men angiveligt er der én gave, som de begge er sikker på at få – og det er et børnekøkken-sæt, da de begge elsker at lave og rode i køkkenet.

Powered by Labrador CMS