Her er Danmarks kommende comedy-stjerne

Pelle Lundberg fik Zulu Comedy Gallas talentpris. Han håber, at den bliver en katalysator til mere komik.

Udgivet Opdateret

Ifølge en fagjury hedder Danmarks nye, store comedyhåb Pelle Lundberg.

Komikerkometen fik nemlig overrakt talentprisen til årets Zulu Comedy Galla, som fandt sted i Operaen på Holmen i København torsdag aften.

– Jeg håber, at den kan være en katalysator for, at der er flere, der kunne få lyst til at lave noget med mig.

– Jeg har stadig meget at lære, så hvis de etablerede komikere kan se noget potentiale i mig, så vil jeg håbe, at der er nogle, der har lyst til at forløse det sammen med mig, lød det efterfølgende fra en rørt Pelle Lundberg.

Da det nykårede comedytalent trådte på scenen for at modtage prisen, fortalte han i sin takketale, at han havde fået to råd, da han startede: Det ene var ikke at optræde i shorts. Det andet var at lade være med at stifte familie samtidig med en comedykarriere.

Det første råd har han efterlevet. Ikke det sidste.

På scenen takkede Pelle Lundberg sin kone og sit barn, og efterfølgende fortalte den overvældede vinder, at han håber, at anerkendelsen og prisen kan kaste endnu mere af sig.

Han har knoklet på for at nå hertil, fortalte han.

– Det har været nogle hårde år, så jeg har været nødt til både køre Hjem-IS og få en deltidsstilling i en SFO over sommeren for at have huslejen hjemme.

– Så det kan være, at der skal arbejdes lidt mindre af den slags og meget mere af den sjove slags nu. Der skal bare laves en masse comedy, sagde den glade prismodtager.

Årets Zulu Comedy Galla bliver sendt på TV2 Zulu og TV2 Play søndag den 9. september klokken 20.55.

Powered by Labrador CMS