Dræbt: Skuespiller hamrer samuraisværd ned i kranie på rapper

Skuespilleren jagtede rapperen ned ad gaden, men var det selvforsvar?

Rapperen blev dræbt. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En australsk skuespiller har ifølge 15 vidner jagtet en australsk rapper ned ad gaden i Sydney, inden han stak et samuraisværd ned i kraniet på ham. Det skriver News.

Og i en høring omkring kaution for 28-årige Blake Davis, kunne anklageren James Ly fortælle, hvordan vidner så det forfærdelige optrin:

– Vidner så den anklagede løfte sværdet og hamre det ind i kraniet på den afdøde. Det gik igennem flere lag af knogler i kraniet, fortalte Ly i retten.

28-årige Blake Davis påstår derimod, at mordet var selvforsvar, efter rapperen brød ind hjemme hos ham og kæresten, Hannah Quinn.

Davis mener da også, at det er hendes klient, der har været udsat for et overgreb. Skuespilleren har nemlig aldrig været anholdt før og lider af posttraumatisk stress efter hændelsen. Han har endda også brug for at se en plastikkirurg.

Rapper havde stor spillegæld

Den 30-årige rapper, Jett McKee, der går under navnet Scepaz, brød ind hos parret 10. august iført en elefanthue. Med sig havde han blandt andet et knojern og en peberspray.

McKee skulle eftersigende have været i spillegæld, og havde lånt 150.000 kroner af sine forældre for at tilbagebetale et casino.

Da McKee krævede penge af parret, fik han at vide, at der ikke var nogen penge i lejligheden, og truede derfor Quinn. Herefter slog han Davis i ansigtet med knojernet.

Det var her, at Davis samlede samuraisværdet op, mens McKee tog en taske og løb ud af lejligheden.

Par stak af i flere dage

Ifølge politiet jagtede parret McKee ned ad gaden. Politiet mener, at Quinn skubbede McKee ned på jorden, da hun indhentede ham, men det nægter hun. Hun siger, at hun tog fat i hans bluse, og han bagefter faldt.

Herefter hamrede Davis sværdet ned i hovedet på McKee, som fik rejst sig op, inden han faldt om i et kryds, hvor han døde.

Politiet fandt senere næsten 100.000 kroner i kontanter, en elefanthue, et kno jern og en retrap på gaden.

Parret gemte sig i flere dage, inden de til sidst meldte sig selv, hvor de begge blev tiltalt for mord.

Bliver bag tremmer

Og det er det dommeren mener beviser, at parret ikke har handlet i selvforsvar. Uskyldige mennesker flygter normalt ikke fra gerningsstedet.

– Beviserne peger på, at Jett McKee bevægede sig væk fra den tiltalte, da han blev ramt. Det her er ikke kun en sag om selvforsvar, sagde dommeren i retten.

Davis skal derfor fortsat være i forvaring indtil han skal for retten næste gang 9. oktober.

Powered by Labrador CMS