Christian Kjær afviser blankt: -Det passer ikke

Afviser, at han har gjort sine børn arveløse

Udgivet Opdateret

Den snart 81-årige milliardær Christian Kjær har ikke gjort sine ældste børn arveløse.

Det fortæller han i et interview med Her og Nu, efter det blev lagt sådan ud i dokumentaren 'Christian Kjærs sidste vilje, der for nylig blev sendt på TV 2.  

– De har fået deres arv. Han (Philip Kjær, red.) har fået 50 millioner plus en ejendom og biler. Og der er tvangsarv. Det er noget med to millioner til hver. Selvfølgelig skal man ikke kunne gøre sine børn arveløse, siger han.

Skuffet over stævning

Her og Nu skriver også, at Christian Kjær efter interviewet i en mail går i yderligere detaljer om arven, og i den forbindelse giver udtryk for skuffelse over, at Philip Kjær nu alligevel har stævnet ham.

Striden drejer sig om Skærbæk Plantage og det gamle skovløberhus "Lykkens Prøve", som Philip hævder at have fået et "livsløfte" om at overtage.

Føler sig svigtet

I mailen gør Christian Kjær det samtidig klart, at han føler sig svigtet af sine ældste børn.

Ikke mindst fordi de aldrig har givet ham mulighed for at få en relation til sine tre børnebørn og to oldebørn, som han ikke har set i årevis, skriver Her og Nu.

Christian Kjær, der for nylig trådte frem i TV 2-dokumentaren 'Christian Kjærs sidste vilje', afviser nu i et interview med Her og Nu, at han har gjort sine ældste børn arveløse.Powered by Labrador CMS