Boris Johnson i corona-serie

Tenet-stjernen Kenneth Branagh indtager hovedrollen som Storbritanniens premiereminister i serie om coronapandemien

Tenet-stjernen Kenneth Branagh indtager hovedrollen i britisk corona-serie. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni
Udgivet Opdateret

Mange vil nok mene, at Boris Johnson blev overrumplet af coronapandemien og oplevede bump på vejen i krisestyringen. Han blev endda selv ramt af corona.

Nu skal Storbritanniens premiereminister så portrætteres af den britiske skuespiller Kenneth Branagh, som for nylig har medvirket i den succesfulde Cristopher-Nolan film “Tenet”.

For selv om landet – og resten af verden for den sags skyld – ikke er kommet ud på den anden side af krisen endnu, så er britiske Sky TV nemlig allerede i fuld gang med forberedelserne til en dramaserie om pandemien i Storbritannien. Det skriver The Insider.

Bliver aldrig glemt

TV-serien skal handle om Boris Johnsons kamp mod corona. Hvordan premiereministeren leder Storbritannien gennem pandemien og takler udfordringerne undervejs. Blandt andet sin egen sygdom.

“Coronaens første bølge vil aldrig blive glemt. Det var en tid, hvor vi alle blev bevidste om vigtigheden af fællesskaber”, lyder det fra den engelske filmaskaber Michael Winterbottom, som skal instruere dramaserien, i en udtalelse.

Deler skærmtid med andre nøglepersoner

Seerne kommer også til at følge andre end Boris Johnson, som har haft Covid-19 tæt inde på livet. Forskere, politikere, læger og sygeplejersker, der alle har gjort en indsats for at beskytte briterne mod virussen.

Indspilningerne af den fem episoder lange serie, der får titlen “This Sceptred Isle”, begynder i starten af 2021, og serien får premiere på den britiske tv-kanal Sky Atlantic i efteråret 2022.

Powered by Labrador CMS