Adele trøster ofre fra London-brand

Popstjernen gik rundt, krammede og trøstede ofrene efter den forfærdelige brand i Grenfell Tower i London.

Udgivet Opdateret

Adele er blevet hyldet som en engel, efter hun onsdag aften anonymt dukkede op ved en mindesgudstjeneste for ofrene ved den forfærdelige brand i Grenfell Tower i London. Det skriver Daily Mail.

Megastjernen gjorde ikke meget væsen ud af sig, mens hun støttede ofrene i den forfærdelige tragedie i London. Sangerinden havde ikke fortalt nogen, at hun ville dukke op til gudstjenesten og blev set trøste og kramme ofrene.

Adele meget følelsesladet

Mindesgudstjenesten blev afholdt under 24 timer efter, at en forfærdelig brand havde hærget et højhus, hvor flere hundrede af beboer blev dræbt og såret.

Ilden havde bredt sig gennem den 27 etagers høje bygning kun 15 minutter efter, at et ødelagt køleskab var eksploderet.

Branden kan ende som en af de værste brande i britisk historie og man frygter, at ingen på de øverste tre etager overlevede.

Adele der kommer fra Tottenham, lavede en stille tilsynekomst ved aftengudstjenesten for ofrene.

En række Twitter-brugere har lagt billeder op af stjernen ved gudstjenesten, hvor man kan se, at hun er meget følelsesladet, mens hun krammer ofrene.

“Adele er en engel”

17 mennesker har indtil videre mistet livet, efter højhuset brød i brand natten til onsdag.

Fra politiets side frygter man, at dødstallet fortsat vil stige og nogle påstår, at over 50 mennesker døde i forbindelse med branden.

En række stjerner har donereret til en fond for ofrene og har reklameret for hjælp til dem.

Men som en af de få mødte Adele op ved Grenfell Tower for at vise sin støtte.

– Jeg er så stolt over at være fan af så ydmygt og oprigtigt menneske.

Adele gik rundt og krammede alle, så hun kunne trøste dem, skrev en fan på twitter.

– Det faktum at Adele tog ned til Grenfell Tower uden at sige noget om det, viser bare hvor oprigtig hun er… Adele er en engel, hun har et kæmpe hjerte. Jeg er så stolt af hende, skriver en anden.

Ville hjem under terrorangreb

I marts var Adele ked af, at hun ikke var hjemme i forbindelse med terrorangrebet i Westminster, hvor fem mennesker blev dræbt og 40 blev såret.

Da hun optrådte i Auckland, New Zealand, samme aften sagde hun:

– Idag har der været et terrorangreb i min hjemby London. Jeg er bogstaveligt på den anden side af kloden og jeg vil gerne havde, at de ser vores lys og hører os, sagde stjernen og fortsatte:

– Det er meget underligt ikke at være hjemme sammen med mine venner og familie. De har det godt, men der er fire mennesker der er døde. Så lad os dedikere det her til dem.

Powered by Labrador CMS