Sarah Grünewald med vild afsløring

Sarah Grünewalds medvært i "Vild med dans", Martin Johannes Larsen, har foræret hende en tatovering i afskedsgave - en dansende mand

Sarah Grünewald har fået sig et evigt minde fra "Vild med dans".

Den kendte værtsprofil har fået tatoveret en dansende mand på overarmen.

Tatoveringen er en afskedsgave fra hendes medvært, Martin Johannes Larsen, da Sarah Grünewald har meddelt, at den igangværende sæson bliver den sidste med hende som vært på programmet.

Foreviget på video

Martin Johannes Larsen har foreviget overraskelsen på video og delt den på Instagram.

- Det er jo Sarahs sidste sæson, så jeg kunne sindssygt godt tænke mig at give hende en venneting. Hun aner ikke, hvad vi skal. Hold kæft, jeg håber, hun gider, når det er, vi står i det, siger Martin Johannes Larsen blandt andet i videoen.

Endte foran tatovør

Sarah Grünewald gætter på, at de enten skal ud og spise morgenmad eller ud og at stå på paddleboard. Men turen ender foran en tatovør.

- Det er så vildt med dig. Ej, for helvede, Martin. Du har det så vildt oppe i din hjerne, lyder reaktionen fra en grinende Sarah Grünewald.

Sarah Grünewald har fået mere blæk i huden. Nu til ære for 'Vild med dans' og venskabet med medværten Martin Johannes Larsen. (Arkivfoto).
Sarah Grünewald har fået mere blæk i huden. Nu til ære for "Vild med dans" og venskabet med medværten Martin Johannes Larsen. (Arkivfoto).

Syg i hovedet

Martin Johannes Larsen fortæller Sarah Grünewald, at han har valgt motiveret, som hun for evigt skal have på armen.

- Okay, jeg elsker dig. Jeg elsker dig. Men jeg synes også, du er fuldstændig syg i dit hoved, lyder det fra Sarah Grünewald.

Som om den altid har været der

Sarah Grünewald, som i forvejen har flere tatoveringer fordelt i nakken på armene og ribbenene, tager dog velvilligt imod gaven.

- Ej, hvor er den blevet flot. Det er, som om den altid har været der, lyder reaktionen.

Martin Johannes Larsen lagde sig også under nålen og har fået tatoveret en dansende kvinde på sin arm.

Her er den så, Sarah Grünewalds nye tatovering.
Her er den så, Sarah Grünewalds nye tatovering.

SARAH GRÜNEWALD

Sarah Backhaus Grünewald (født 5. februar 1984 i Tyskland) er en dansk model, tv-vært og skuespiller.

I 2013 blev Sarah Grunëwald valgt som Claus Elmings nye medvært som erstatning for Christiane Schaumburg-Müller i sæson 10 af Vild med dans. Hun vendte tilbage som vært i sæson 11.

Da Vild Med Dans sendte sin femtende sæson i efteråret 2018, fik hun en ny værtsmakker i form af Christiane Schaumburg-Müller, da Claus Elming meddelte, at han ikke vendte tilbage som vært.

Hun er født i Tyskland, men er opvokset i Marielyst på Falster.

I 2014 blev hun gift med sin kæreste, Rasmus Backhaus. Deres søn, Luis, er født i marts 2016. I februar 2019 meddelte Grünewald, at parret skulle skilles.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS