Nu er han blevet begravet

De fem andre "Venner"-hovedrolleindehavere var ifølge medie med til privat ceremoni for Matthew Perry

Udgivet Opdateret

"Venner"-skuespilleren Matthew Perry, der døde lørdag for en uge siden, er blevet stedt til hvile på en kirkegård i Los Angeles.

Det er ifølge underholdningsmedier sket ved en privat ceremoni fredag eftermiddag lokal tid.

Her var familiemedlemmer og de andre hovedrolleindehavere fra den ekstremt populære 90'er-serie til stede.

Tæt på studiet

Ceremonien fandt sted på kirkegården Forest Lawn i Hollywood Hills i Los Angeles få kilometer fra Warner Brothers-studiet, hvor "Venner" blev optaget.

Det er også på Forest Lawn-kirkegården, at man finder gravstederne for stjerner som Michael Jackson og Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, der spillede den næsten altid sarkastiske Chandler Bing i "Venner" fra 1994 til 2004, blev lørdag fundet død i sit hjem i Los Angeles. (Arkivfoto).

Verden i sorg

Matthew Perry, der spillede den næsten altid sarkastiske Chandler Bing i "Venner" fra 1994 til 2004, blev lørdag for en uge siden fundet død i sit hjem i Los Angeles. Han blev 54 år.

Både i Danmark og resten af verden har fans udtrykt deres sorg.

De fem andre hovedrolleindehavere - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer - udsendte mandag en fælles udtalelse, hvor de hyldede deres mangeårige kollega.

-Vi var familie

- Vi er alle helt og aldeles knuste over Matthews død. Vi var mere end bare medskuespillere. Vi er en familie, lød det.

Alle fem "Venner"-skuespillere var ifølge underholdningsmediet TMZ til stede ved ceremonien. I alt var der omkring 20 mennesker forsamlet omkring begravelsesstedet, beretter mediet.

MATTHEW PERRY

Matthew Langford Perry var en canadisk-amerikansk komiker og Emmy- og Golden Globe-nomineret skuespiller. Han var bedst kendt for sin rolle som Chandler Bing i den populære komedieserie Venner. Han var nomineret til både en Emmy og en Golden Globe for rollen som Ron Clark i The Ron Clark Story.

Kilde: Wikipedia

Powered by Labrador CMS