Kong Charles indlægges på samme hospital som Kate

Kong Charles skal behandles på hospitalet i næste uge

Kong Charles skal behandles på det samme privathospital som prinsesse Kate, efter at han har fået konstateret forstørret prostata. 

Det oplyser Buckingham Palace onsdag ifølge Reuters.

Kong Charles skal også indlægges.

Her tilføjer de, at tilstanden er ufarlig, men at kongen skal behandles på hospitalet i næste uge.

To timer efter

Meddelelsen kom mindre end to timer efter, at det blev offentliggjort, at hans svigerdatter Kate har gennemgået operation.

Kong Charles 3. har siden 8. september 2022 været konge af Storbritannien. Han er den ældste søn af dronning Elizabeth 2. og blev derefter konge efter hendes død.

Prinsesse Kate er 42 år og er tronfølger prins Williams hustru. Sammen har de tre børn - prinserne George og Louis og prinsesse Charlotte.

Prinsesse Kate er indlagt på et hospital i London, efter at hun er gennemgået en planlagt operation i maven. Ligeledes skal hendes svigerfar, kong Charles, behandles på hospitalet, efter han har fået konstateret forstørret prostata. (Arkivfoto).

Ingen tegn

De blev sidst set i offentligheden juledag, da den kongelige familie aflagde deres årlige besøg ved en gudstjeneste i det østlige England. Her var der umiddelbart ikke tegn på, at prinsessen skulle være syg.

Powered by Labrador CMS