-Jeg vil undvære alt for kærligheden

Caroline Fleming har kæmpet for at blive anerkendt af dem, der har stået hende allernærmest. - Jeg har aldrig følt mig efterladt. Jeg har altid været alene.

Caroline Fleming har to børn fra ægteskabet med den britiske rigmand Rory Fleming, som er nevø til James Bond-forfatteren Ian Fleming. Den forhenværende baronesse har endnu en søn fra forholdet med tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner. I dag danner hun par med plastikkirurgen Frederik Kølle. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Ægte kærlighed kan ikke købes for penge.

Det understreger Caroline Fleming over for Casper Christensen.

Mediepersonligheden, der er tidligere baronesse, besøger den kendte komiker og Klovn-stjerne i portrætprogrammet "All Exclusive", som kan ses på TV 3 og Viaplay 16. januar.

Her siger Casper Christensen, at man nogle gange har en forestilling om, at Caroline Flemings liv har været en leg.

Afviser kategorisk

Det afviser hun kategorisk og kalder en misforståelse.

- Folk tror, at hvis du har nogle privilegerede kulisser: "Åhr, hold dog kæft, din forkælede møgunge, du aner ikke, hvad et hårdt liv er".

- Folk har en idé om, at jeg har fået i hoved og røv af både det ene, det andet, det tredje og det fjerde - nej, udbryder Caroline Fleming med udråbstegn i stemmen.

Har knoklet

Caroline Fleming er datter af Valdemar Slots tidligere ejer Niels Krabbe Iuel-Brockdorff og af Margaretha Lundgren, der gik bort, da Caroline Fleming var blot 11 år gammel.

- Det vil jeg gerne gøre fuldstændig crystal clear, siger hun og skifter mellem dansk og engelsk efter at have boet i London i en årrække.

- Jeg har knoklet, og jeg har været rigtig heldig, og jeg er rigtig taknemlig for de muligheder, jeg har fået. Men jeg vil den ondelyneme også sige, at der har været en vanvittig høj emotionel og psykologisk pris. Jeg ville, Casper, any day in my entire life, være foruden alt for kærligheden og nærværet.

Vil tilpasse sig

Caroline Fleming siger videre til Casper Christensen i programmet, at hun altid har været alene.

Hun har ofte omstillet sig og ændret sig for at passe ind, fordi hun bare gerne ville elskes. Hun beskriver sig selv som et hamster, der har spænet rundt i et hjul i jagten efter anerkendelse fra sin far.

Altid alene

- Jeg har brug for så lidt. Jeg har lært mig selv alt - og jeg kan alt. Jeg har ikke brug for nogen eller noget, siger hun.

Caroline Fleming korrigerer Casper Christensen, da han siger, at hun altid har følt sig efterladt.

- Jeg har aldrig følt mig efterladt. Jeg har altid været alene.

Søn med Bendtner

Caroline Fleming har to børn fra ægteskabet med den britiske rigmand Rory Fleming, som er nevø til James Bond-forfatteren Ian Fleming.

Derudover har den 48-årige forhenværende baronesse også en søn fra forholdet med tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner.

I dag danner hun par med plastikkirurgen Frederik Kølle.

Powered by Labrador CMS