Her er de nye sultne løver

Nikolaj Nyholm, Morten Larsen og Tahir Siddique slutter sig til Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard, som begge debuterede som investorer i forrige sæson.

Udgivet Opdateret

I DENNE ARTIKEL KAN DU LÆSE OM:

  • Nikolaj Nyholm, Morten Larsen og Tahir Siddique er de nye investorer i DR's 'Løvens Hule' i den niende sæson.
  • Morten Larsen er stifter af Hungry.dk, som blev solgt for et trecifret millionbeløb i 2021.
  • Nikolaj Nyholm arbejder med e-sportsholdet Astralis og turneringsplatformen Blast, mens Tahir Siddique er tidligere global chef for Livescore og arbejder nu som investor.
  • De erstatter Jesper Buch, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard, der stoppede efter ottende sæson.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

DR har slået kløerne i tre nye investorer, som erstatter Jesper Buch, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard i "Løvens Hule".

Nikolaj Nyholm, Morten Larsen og Tahir Siddique bliver de nye hanløver i den niende sæson af DR's populære investeringsprogram.

Det annoncerer public service-stationen i en pressemeddelelse.

Et stærkt og dynamisk hold

Nikolaj Nyholm, Morten Larsen og Tahir Siddique slutter sig til Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard, som begge debuterede i forrige sæson.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere et nyt stærkt og dynamisk hold af investorer til en ny sæson af "Løvens Hule" – og med hele tre nye løver, der vil bidrage med nye erfaringer, meninger og investeringer, siger DR-redaktør Stine Preem i pressemeddelelsen.

Trecifret millionbeløb

Morten Larsen er stifter af takeawayplatformen Hungry.dk, som i 2021 blev solgt for et trecifret millionbeløb.

Nikolaj Nyholm arbejder med e-sportsholdet Astralis og turneringsplatformen Blast.

Tahir Siddique er tidligere global chef for Livescore, der formidler sportsresultater, og arbejder i dag som investor.

Louise Herping Ellegaard, Morten Larsen, Tahir Siddique, Nikolaj Nyholm og Anne Stampe er investeringskvartetten i niende sæson af "Løvens Hule", som bliver den første sæson uden løveveteranen Jesper Buch. (PR-foto).

Erstatter tre erfarne løver

Og så er der som nævnt gensyn med Anne Stampe, som er direktør og medstifter af virksomheden Nordic Female Founders, der støtter kvindelige iværksættere. Og der er også comeback til Louise Herping Ellegaard, der er medstifter af Clio, som udbyder digitale læremidler til grundskolen.

DR måtte på jagt efter tre nye investorer, da veteranen Jesper Buch - medstifter af Just Eat - samt både Coolshop-medstifter Jacob Risgaard og medstifter af Blazar Capital Christian Arnstedt, der begge debuterede i femte sæson, stoppede efter ottende sæson.

Blandt andet for at hellige sig familien og alle de investeringer, de allerede havde.

Følges op i 'Visionærerne'

Niende sæson af "Løvens hule" får premiere på DRTV og DR1 den 4. januar.

Udsendelserne følges løbende op i podcasten "Visionærerne". Her får vært Morten Resen besøg af løverne og af andre iværksættere, innovatører og erhvervspersonligheder.

Blandt gæsterne er designer Malene Birger, cremekonge Ole Henriksen, lakridsmager Johan Bülow og Jubii-medstifter Martin Thorborg, oplyser DR.

Powered by Labrador CMS