Elvira er kommet for retten i Dubai

Ifølge Ekstra Bladet kan Elvira Pitzner allerede få sin sag afgjort torsdag

Udgivet Opdateret

KORT RESUME: Elvira Pitzner retssag i Dubai

Elvira Pitzner, en 26-årig realitystjerne, er kommet for retten i Dubai, anklaget for utroskab af sin ekskæreste, den iranske bokser Milad Saadati.

Hun blev fængslet i Dubai i begyndelsen af december og er nu løsladt, men kan ikke forlade landet, da hendes pas er blevet inddraget.

Pitzner og Saadati blev islamisk gift i 2021 og boede sammen i Dubai indtil sommeren. Hun blev anholdt på en ferie til Dubai sammen med iværksætteren Mortada Haddad.

Det Udenrigspolitiske Nævn skal drøfte sagen om realitystjernen. Venstres Michael Aastrup Jensen, formand for nævnet, har udtalt, at sagen er 'træls' for De Forenede Arabiske Emirater.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Den 26-årige realitystjerne Elvira Pitzner er torsdag formiddag kommet for retten i Dubai. Det erfarer Ekstra Bladet fra flere kilder.

Ifølge mediet skulle der først være afsagt kendelse i næste uge. Men sagen er nu rykket frem. Hun er anklaget af sin ekskæreste, den iranske bokser Milad Saadati, for utroskab.

Elvira Pitzner blev i begyndelsen af december fængslet i Dubai. Siden da er hun blevet løsladt, men hun kan altså ikke rejse ud af landet, da hendes pas er blevet inddraget. Og hun kan ikke forlade landet, før sagen har kørt sin gang.

Anholdt på ferie

B.T. har tidligere set dokumentation for, at Milad Saadati og Elvira Pitzner blev islamisk gift i 2021.

Det forhenværende par boede sammen i Dubai frem til sommer, hvor forholdet sluttede. Hun rejste for nylig på ferie til Dubai, hvor hun blev anholdt sammen med iværksætteren Mortada Haddad.

Elvira Pitzner til højre på billedet er tilbageholdt i Dubai, hvor hun har fået inddraget sit pas. (Arkivfoto).

Ekstra Bladet skriver, at Pitzner-sagen meget vel kan blive afgjort torsdag. Det sker samme dag, som Det Udenrigspolitiske Nævn skal drøfte sagen om realitystjernen.

Ikke første gang

Det sagde Venstres Michael Aastrup Jensen, der er formand for nævnet, til B.T. onsdag.

- Selv om der er stor presseopmærksomhed på den her sag, så er det ikke første gang, at vi har personsager oppe i nævnet. Særligt når de ser enten svære eller urimelige ud. Den her sag, synes jeg, falder i den sidste kategori, sagde formanden til mediet.

Aastrup Jensen ville ikke røbe, hvilke diplomatiske skridt der i øjeblikket tages for at få Elvira Pitzner til Danmark. Men han understregede, at end ikke hvis udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) ringede til sin kollega i De Forenede Arabiske Emirater, ville det nødvendigvis være nok.

En "træls sag"

Aastrup Jensen vurderede onsdag, at sagen er "træls" for De Forenede Arabiske Emirater, fordi landet ifølge Aastrup Jensen gerne til fremstå som "et vestligt land i Mellemøsten".

Elvira Pitzner har sammen med sin mor og søstre blandt andet medvirket i realityserien "Diamantfamilien" på TV 2.

Powered by Labrador CMS