Badehotellet bliver til bog

Ny bog giver et kig i kulissen bag TV 2's gedigne seersucces "Badehotellet", som i begyndelsen af det nye år slutter af efter ti sæsoner

Udgivet Opdateret

Successerien "Badehotellet" slår dørene op til sin tiende og sidste sæson i begyndelsen af det nye år.

Godt tre måneders tid inden finalesæsonen af den publikums-populære solskinsserie udkommer bag-om-bogen "Bogen om badehotellet".

Det annoncerer forlaget People's Press i en pressemeddelelse.

Særlig rejse

- "Bogen om Badehotellet" tager dig med på en særlig rejse om bag kulisserne og karaktererne og ind til alt det, du ikke ser på tv. 

Fra forfatternes første møde, casting og læseprøver over kostumer, musik og lyd til kulisser, mad og blomsterdekorationer, lyder det blandt andet om bogen.

- Den unikke og underholdende fortælling er spækket med flotte fotos og krydret med anekdoter og interview med både skuespillere og andre, der har spillet en rolle i og omkring serien.

Anne Louise Hassing, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk og Sonja Oppenhagen er i deres respektive roller blandt gæsterne på "Badehotellet". (PR-foto).

Premiere i 2013

"Bogen om Badehotellet" udkommer 26. oktober.

Serien, som har haft Bodil Jørgensen, Birthe Neumann og Lars Ranthe på rollelisten i samtlige sæsoner, fik premiere tilbage i 2013 og trak mange seere allerede fra de første afsnit.

Oprindelig skulle "Badehotellet" kun have haft fem sæsoner, som skildrede Danmark fra 1928 til 1933. Men forfatterparret, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, besluttede at lade serien fortsætte og dermed tage tiden før, under og efter Besættelsen med.

Rundet af på smukkeste vis

Hanna Lundblad og Stig Thorsboe har forsikret, at "Badehotellet" bliver rundet af på "smukkeste vis med masser af overraskelser".

BADEHOTELLET

Badehotellet er en dansk drama-komedie TV-serie, som primært er indspillet i studier ved Albertslund i Storkøbenhavn på Sjælland. Enkelte scener er dog indspillet ved Vesterhavet i Svinkløv, Slettestrand og Grønnestrand i Nordjylland.

Kilde: Wikipedia

Serien centrerer sig om både gæster og personalet på et badehotel ude ved Vestkysten i det nordjyske.

- Vi kan love et gensyn med alle dem, seerne kender, men også et møde med nye karakterer, der vil komme til at ruske grundigt op i det lille hotel, før trådene forhåbentlig redes ud, har forfatterparret tidligere teaset til TV 2.

Powered by Labrador CMS