Afslører: Derfor forlader jeg X Factor

Der er flere grunde til, at Sofie Linde vinker farvel efter denne sæson

Udgivet Opdateret

Når ’X Factor’ afsluttes med finaleshowet 31. marts i Arena Randers, så bliver det samtidig et farvel til den 33-årige vært Sofie Linde.

Siden 2016 har hun styret slagets gang i den populære sangkonkurrence.

Ingen begravelsesstemning

– Jeg er ikke gået ind i afslutningen med begravelsesstemning. Jeg forsøger at nyde det og elsker i øvrigt at lave ’X Factor’, fortæller hun til Kendte.dk efter showet.

– Men hvorfor stopper du så?

– Det er i virkeligheden rettidig omhu. Jeg har haft en fed sæson og kan lide det. Men der er noget semi-grådigt ved at klamre sig til noget, fordi man godt kan lide det, siger Sofie Linde.

– Det føles også naturligt at slutte nu. Det tager ni måneder at optage en ’X Factor’-sæson, og jeg har to små børn. Nogle gange havner man i situationer, hvor man har forestillet sig et, og så viser det sig, at det måske ikke lige passer sammen med to små børn, erkender hun.

Venter nye eventyr?

'X Factor-værten stopper, mens legen stadig er god.

– Det er også godt en gang imellem at rive bukserne af sig selv for at se, om der er et nyt eventyr, der banker på. Hvordan føles det at kede sig? Jeg tager mig en mental pause, hvor jeg foreløbig ikke planlægger noget, siger Sofie Linde og tilføjer:

– Men selvfølgelig er det også masser af vemod i den sidste tur med ’X Factor’.

Sofie Linde forlader 'X Factor' efter denne sæson, og så venter der en mental pause.
Sofie Linde forlader 'X Factor' efter denne sæson, og så venter der en mental pause.
Powered by Labrador CMS