Ude i kulden: Sofie Linde taler ud

Tv-vært Sofie Linde savner ikke værtstjansen på "X Factor", men savner arbejdsfællesskabet på programmet, fortæller hun i talkshowet "Breinholts"

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Sofie Linde var vært på 'X Factor' i otte sæsoner, men har ikke været en del af showet siden sidste år.

Hun savner sine kolleger og deltagerne, men ikke presset og dramaet der fulgte med jobbet som vært.

Sofie Linde erklærer sig tilfreds med at se Maria Fantino overtage værtstjansen og mener, at showet trængte til fornyelse.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Det var et følelsesladet farvel, da tv-vært Sofie Linde sidste år takkede af som vært på det populære underholdningsprogram "X Factor".

Men et år efter hendes exit har hun indset, at der er meget ved det tidligere arbejde, hun ikke savner.

Det fortæller hun i Viaplay-talkshowet "Breinholts".

Savner kolleger

- Jeg savner ikke pressemødet, der er lige bagefter. Jeg savner ikke dramaet. Jeg savner ikke forsoningsbruncherne, men jeg savner mine kolleger, og jeg savner dommerne og deltagerne, siger hun til talkshowets vært, Anders Breinholt.

Dog var det ikke uden nerver, at hun op til den nye sæson af "X Factor" åbnede sine sociale medier.

Ikke med i klubben mere

- Jeg kunne se på Instagram, da jeg vågnede tidligt en morgen, og der var tidsforskel, at alle (mine tidligere kolleger, red.) havde lavet "X Factor". Og så var det bare som om, at så var jeg ikke med i klubben mere, siger hun om at være på ferie i Thailand, da den nye sæson fik premiere.

Sofie Linde havde ellers været med i X Factor-klubben i otte sæsoner, hvor hun som vært nåede at arbejde sammen med adskillige dommere og et væld af håbefulde sangtalenter.

Kan godt rumme det

Nu er det den tidligere Curlingklubben-vært Maria Fantino, der har overtaget værtstjansen på "X Factor".

Men at det er en anden, der byder velkommen til underholdningsprogrammet fredag efter fredag, kan Sofie Linde godt rumme, fortæller hun i "Breinholts".

- Det er et megasjovt program, men jeg bliver også glad, når jeg ser det, fordi jeg synes, at det trængte til et ansigtsløft, et gearskift eller en ny vært, siger Sofie Linde i talkshowet.

Sofie Linde var i otte sæsoner vært på "X Factor", men forlod programmet efter finalen sidste år, hvor P3-værten Maria Fantino overtog værtsstafetten. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS