Skriver under på at få pillet ved kønsdelene

Shamanens klienter må acceptere lidt af hvert

Durek Verrett, kendt som shaman og prinsesse Märtha Louises forlovede, tilbyder private seanser til høje priser, både fysisk og virtuelt. 

Klienter skal dog acceptere en tavsheds- og fortrolighedserklæring og en helbredserklæring, der inkluderer samtykke til forskellige behandlingsmetoder, som kan omfatte fysisk berøring og energihealing, og er underlagt californisk lov. 

Vær skeptiske

Det skriver den norske udgave af Børsen.

Advokat Inger Johanne Heggdal kritiserer kontraktens strenge vilkår og opfordrer forbrugerne til at være skeptiske, især når det kommer til berøring af kønsorganer og begrænsninger i ytringsfriheden. 

Verrett forklarer, at erklæringen er til for at beskytte hans privatliv og at han planlægger at tilpasse sine vilkår til norsk lov, hvis han flytter til Norge, rapporterer Børsen.

Prinsesse Märtha Louises forlovede beder sine klienter om at indgå en besynderlig aftale, som en advokat nu advarer forbrugere om.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af journalister fra Nyheder.dk.

Powered by Labrador CMS