Siger farvel til stuepigen Edith

Ulla Vejby er i fuld gang med de afsluttende optagelser til ’Badehotellet’

Udgivet

Ulla Vejby kan se tilbage på samtlige ti sæsoner af ’Badehotellet’, hvor hun spiller rollen som stuepigen Edith.

De sidste afsnit er ved at være i kassen, og så er det definitivt slut med den populære tv-serie.

Går rigtigt godt

- Vi er i gang med optagelserne, og det går rigtigt godt, afslørede den 39-årige skuespiller til kendte.dk forud for premieren på ’Pejseshow’ i Brædstrup, hvor hun medvirker for andet år i træk.

Ulla Vejby frygter ikke ledighed, når hendes rolle i ’Badehotellet’ er udspillet og serien slutter efter ti populære sæsoner.

Har fået begge mine børn

– Det bliver vemodigt at skulle sige farvel til serien. Det er blevet min filmfamilie, hvor jeg i spilleperioden har fået begge mine børn, og haft dem med derude på optagelser (i Risbystudierne i Albertslund, red), forklarede Ulla Vejby om afskeden med ’Badehotellet’.

- Som skuespiller møder man forhåbentlig sine kollegaer på nyt projekter, lød det videre.

Frygter ikke ledighed

- Jeg fortsætter med min rolle i ’Sygeplejeskolen’, revy, teater og undervisning i drama, fortalte Ulla Vejby, der umiddelbart ikke frygter ledighed.

Det er anden år i træk, at Ulla Vejby medvirker i revyen på Pejsegården.

Ulla Vejby spiller sammen med Lukas Birch, Farshad Kholghi og Anne Karin Broberg i Pejseshow på Pejsegården i Brædstrup.

Gakket komik og satire

- Det fede ved revy er, at der er så meget humor i historierne med gakket komik og satire. Et grin er den korteste vej mellem to mennesker, når der skal kommunikeres, mener Ulla Vejby, der af den grund holde meget af genren.

Powered by Labrador CMS