Lille Palle overrasket med stor hæder

Lille Palle har modtaget en flot Ærespris for sit mangeårige virke med harmonikaen mellem hænderne

Udgivet

Der har ikke været så meget at grine af siden Lille Palle sidste efterår blev ramt af en blodprop i hjernen.

Men forleden kom der en budbringer forbi boligen i Gilleleje, der skabte stor glæde i hans sind.

På grund af sygdom kunne Lille Palle ikke være til stede i Mariehaven i Ansager, hvor prisuddelingen fandt sted for nylig.

Lille Palle fik glimtet i øjet tilbage, da han modtog Æresprisen for sin mangeårige indsats og udbredelse af harmonikamusik.

Bundet til kørestolen

Så kollegaen Kristian Rusbjerg kiggede forbi Lille Palle i Gilleleje, hvor han bor, og overrakte ham ’Æresprisen’ fra Danske Harmonikaspillere.

Det fandt sted midt i en svær tid, hvor Lille Palle er bundet til kørestolen.

Ramt af talebesvær

- Lille Palle blev utroligt rørt, og han glædede sig til at hænge beviset op på væggen, lyder det fra Kristian Rusbjerg til kendte.dk.

- Han er er ramt af lidt talebesvær, og kan ikke gå efter blodproppen. Men han har det godt, virkede glad, og får jævnlige besøg, fortæller budbringeren, der fik en god snak med harmonika-kollegaen.

- Lille Palle blev utroligt rørt, og han glædede sig til at hænge beviset op på væggen, lyder det fra Kristian Rusbjerg til Kendte.dk.

Fik en pacemaker

Den 19. september sidste år rundede Lille Palle Andersen 80 år.

Det var dog kun de færreste, der vidste, at han ventede en helt særlig fødselsdagsgave, nemlig en pacemaker, så der igen kunne komme frisk gang i dikkeværket.

Operationen fandt sted kort efter den runde fødselsdag.

Men 1 ½ måned efter blev Lille Palle desværre ramt af en blodprop i hjernen, hvis eftervirkninger han stadig lider under.

Powered by Labrador CMS