Sender sviner til Silas

Mai Manniche mener den populære danser og skuespiller er dobbeltmoralsk, når han skriver bog om nethad

Udgivet Opdateret

I en opdatering på Instagram sætter Mai Manniche et verbalt angreb ind mod Silas Holst, der netop har udgivet bogen ”Nok” om had og mobning på nettet.

Her fortæller den 39-årige danser og skuespiller, hvad han selv har været udsat for, og forsøger at finde en forklaring på det omsiggribende fænomen.

– Men det blev alligevel for patetisk at læse om, hvordan Silas Holst har udgivet en bog om mobning. Når han selv mildest talt har været et svin overfor mig på de sociale medier. Skrevet diverse offentlige opslag og private beskeder, som jeg ikke engang vil gengive, så grimt det har været. Grimt, aggressivt og usympatisk, og ikke lige frem en opførsel, man forventer fra en, der ønsker at komme mobning til livs. Skriver den 38-årige smykkedesigner, og fortsætter:

– Men jeg kan da håbe Silas Holst har lært noget - eller måske han bare ønsker at komme mobning mod sig selv til livs? Og fortsat svine andre mennesker til. Anyway - hvis nogen har en tudekiks til overs, så send den afsted til Silas Holst, så han kan pudse glorien og pleje sin offerrolle. Håber selvindsigten vågner, lyder det fra Mai Manniche.

Kendte.dk har forespurgt Silas Holst, om han har en kommentar, men han svarede nej!

Mai Manniche sender en ordentlig bredside afsted mod danseren Silas Holst, der er aktuel med sin nye bog 'Nok'.
Mai Manniche sender en ordentlig bredside afsted mod danseren Silas Holst, der er aktuel med sin nye bog 'Nok'.
Powered by Labrador CMS