Se billederne: Her bliver tidligere barnestjerne udsat for vold

Den skandaleramte skuespillerinde Lindsay Lohan taler nu ud om billederne, der viser en voldelig episode med barnestjernens forlovede.

Billederne af Lindsay Lohan og hendes russiske millionær-ekskæreste, Egor Tarabasov, er gået verden rund. KLIK VIDERE OG SE DE VOLDSOMME BILLEDER, hvor Lindsay Lohan bliver udsat for vold. Foto: Scanpix.
Billederne af Lindsay Lohan og hendes russiske millionær-ekskæreste, Egor Tarabasov, er gået verden rund. KLIK VIDERE OG SE DE VOLDSOMME BILLEDER, hvor Lindsay Lohan bliver udsat for vold. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

En planlagt romantisk ferie med sin forlovede blev afløst af aggressive skænderier for skuespillerinden Lindsay Lohan.

Efterfølgende har en række voldsomme billeder af parret ramt flere forsider, og nu taler den tidligere barnestjerne ud om forholdet i et interview med The Mail on Sunday.

Den skandaleramte skuespillerinde indrømmer, at forholdet til den russiske millionær Egor Tarabasov, som hun ellers lystigt har delt søde og kærlige billeder af på de sociale medier, er voldeligt og ustabilt.

– Jeg indser nu, at man ikke kan blive i et forhold kun for kærlighed, siger Lindsay Lohan til mediet.

– Ingen kvinde kan blive slået og blive med den person, hvis personen ikke er klar til at sige undskyld, fortsætter hun.

Vrider armen om på Lindsay

På billederne, der er blevet delt verden over, kan man se, hvordan den 30-årige skuespillerindes forlovede vrider armen om på ryggen af hende og holder hende fast. I interviewet går Lindsay Lohan ikke i detaljer om årsagen til episoden, men hun fortæller, at hun kastede Egor Tarabasovs telefon, efter at han havde taget hendes.

Den rødhårede barneskuespiller beretter samtidig om en anden ubehagelig episode, som førte til, at hun måtte råbe om hjælp fra en balkon, efter at parret havde spist en middag sammen.

– Da jeg kom hjem, gik jeg i seng, og Egor gik ud. Et par timer senere kom han tilbage, og da jeg vågnede stod han over mig. Han var ikke sig selv. Han var meget aggressiv, og han angreb mig, siger hun til The Mail on Sunday.

Forlovet i april

Parret blev forlovet i april, og lige siden har skuespillerinden delt søde kærlighedserklæringer og kyssebilleder af de to med sine mange følgere på de sociale medier. På trods af de rosenrøde billeder har der dog ifølge Lindsay Lohan været knas i forholdet.

– Sandheden er, at jeg ønskede at få tingene til at fungere, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan, siger hun til mediet.

Du kan se billederne i galleriet her over.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS