Kevin Magnussen: Alle er spændte

Kevin Magnussen ser et stort lys i teamkammerat Mick Schumacher både på og uden for racerbanen

Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet tager hul på 2022-sæsonen i weekenden.
Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet tager hul på 2022-sæsonen i weekenden.
Udgivet Opdateret

Det har været problemfrit for den danske racerkører Kevin Magnussen at falde til hos Haas efter mere end et år væk fra det amerikanske Formel 1-hold.

Det siger Magnussen efter at have været tilknyttet holdet i lidt mere end en uge.

- Det har føltes meget naturligt at komme tilbage på holdet. Der er nogle nye ansigter, og det er spændende og viser, at holdet er vokset, siden jeg forlod det.

- Man kan virkelig mærke, at holdet har løftet sig, og at der er en god stemning. Alle er virkelig spændte på den nye sæson, siger Kevin Magnussen til holdets hjemmeside.

Positivt indtryk

Da han senest kørte i Haas-raceren i 2020, var Romain Grosjean hans kollega i holdets anden racer. I 2022 bliver det med en anden kollega og konkurrent i form af Mick Schumacher, søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher.

Danskeren har fået et meget positivt indtryk af sin nye holdkammerat.

- Jeg har kun haft et par dage til at lære Mick at kende, og man kan omgående mærke, at han er en cool fyr, der er helt nede på jorden, og at han har et enormt talent.

- Jeg fulgte hans fremskridt i sidste sæson, hvor han fik imponerende meget ud af bilen, og jeg ser frem til at køre sammen med ham i år, siger Magnussen.

Sportens kongeklasse

Danskeren og resten af Formel 1-feltet indleder sæsonen i motorsportens kongeklasse i weekenden, hvor sæsonens første grandprix køres i Bahrain.

Magnussen håber, at forskellen mellem de hurtigste og langsomste hold vil være mindre, end da han senest optrådte i den prestigefyldte løbsserie efter nogle regel- og racerjusteringer.

- Jeg synes, det er godt, at Formel 1 har bevæget sig i en retning, der burde give tættere løb.

- Det er også god timing for mig at komme tilbage efter et år, hvor de andre har skullet tilpasse sig nye biler og regler, siger danskeren.

Powered by Labrador CMS