Volbeat modtog guldplader: Klar med sjette album

Volbeat modtog guldplader for over 500.000 solgte eksemplarer af albummet Beyond Hell / Above Heaven. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Volbeat har netop har annonceret release af deres sjette studiealbum.

I forbindelse med koncerten Los Angeles modtog de guldplader for over 500.000 solgte eksemplarer af albummet Beyond Hell / Above Heaven. Albummet indeholder singlerne ”A Warrior’s Call”, Heaven Nor Hell” og ”Still Counting” der alle toppede de amerikanske rock radio lister og er bandets gennembrudsplade i USA. Bandet har solgt over 1.200.000 albums i USA samlet set og over 3.500.000 på verdensplan. Bandets to seneste albums har også opnået guldstatus i Canada.

– Vi er utroligt taknemmelige over at modtage en guldplade og derved have solgt over en halv million albums i USA. Vi har verdens bedste fans – tak!, siger forsanger Michael Poulsen i en pressemeddelelse.

Bandet startede deres turne onsdag i sidste uge i Los Angeles og bliver i det sydvestlige USA. De lagde blandt andet vejen forbi den store musikfestival Coachella i weekenden, hvor de deler plakat med blandt andre LCD Soundsystem, Guns’n’Roses og Calvin Harris.

Sjette album udkommer til juni

Inden afgangen til USA løftede Volbeat sløret for udgivelsesdato og titel på det deres længe ventede 6. album, Seal the Deal & Let’s Boogie, der udkommer 3. juni. Det platinsælgende danske rockband gjorde ved samme lejlighed det kommende albums åbningsnummer The Devil’s Bleeding Crown tilgængelig for fans.

Senere på sommeren kommer Volbeat tilbage til Danmark, hvor de giver koncerter på dette års Nibefestival og Tinderbox.

Powered by Labrador CMS