Verdenskendt musiker kørt galt – nu varsler modparten et stort sagsanlæg

Calvin Harris hedder i virkeligheden Adam Richard Wiles. Sidste år tjente han svimlende 300 millioner kroner, så der skal nok bliver råd til en ny bil, efter at Calvin Harris' kæreste kørte galt i parrets Range Rover.

Calvin Harris hedder i virkeligheden Adam Richard Wiles. Nu har den verdenskendte DJ været involveret i et færdselsuheld. Arkivfoto: Scanpix
Calvin Harris hedder i virkeligheden Adam Richard Wiles. Nu har den verdenskendte DJ været involveret i et færdselsuheld. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Calvin Harris hedder i virkeligheden Adam Richard Wiles.

Men det er Calvin Harris, der gælder, når han turnerer verdens festivaler og klubber tynde som diskjockey.

Den seneste håndfuld år har han været den DJ, der har tjent bedst – og ifølge Forbes røg der sidste år cirka 300 millioner kroner ned i skottens sparegris.

Den populære hitmager skulle således være god for mere end en milliard kroner.

Harris’ Range Rover kørte op bag i Honda

Men nu tyder noget også på, at Calvin Harris skal forberede sig på et dyk i pengepungen.

Forleden kørte han og kæresten, Aarika Wolf, galt i Beverly Hills. Ifølge TMZ var det kæresten, der førte bilen, som røg op bag i en Honda.

Umiddelbart var uheldet ikke værre, end at alle parter kunne forlade køretøjerne efter påkørslen.

Dog var begge biler så beskadiget, at de ikke kunne køre videre fra uheldsstedet.

Kvinder formodes at ville anlægge sag

Den Honda, som blev påkørt, havde to kvinder som henholdsvis fører og passager – og nu forlyder det, at de vil anlægge sag mod Calvin Harris.

Dog skriver TMZ, at uheldet tilsyneladende skete, fordi netop Honda’en gjorde et pludseligt stop, som ingen kunne forudse.

Dermed er det uvist, hvor vidt sagsanlægget blot handler om rygter – eller om de to kvinder i Honda’en reelt mener, at de har noget at komme efter.

Blandt andet har de klaget over, at hverken Calvin Harris eller Aarika Wolf efter uheldet ikke spurgte til, hvordan de to kvinder havde det.

Powered by Labrador CMS