Verdens bedste svenske sportsstjerne i ny vild provokation

Zlatan Ibrahimovic vil tilbage på landsholdet - eller vil han? Nu har den aldrende svenske verdensstjerne smidt et filmklip på Twitter, som i den grad sætter de svenske sind i kog - bare to måneder inden fodbold-VM.

Zlatan Ibrahimovic vil tilbage på landsholdet – eller vil han? Den svenske stjerne har netop lagt en spektakulær “hilsen” op på Twitter. Arkivfoto: Claudio Bresciani/Scanpix
Zlatan Ibrahimovic vil tilbage på landsholdet – eller vil han? Den svenske stjerne har netop lagt en spektakulær “hilsen” op på Twitter. Arkivfoto: Claudio Bresciani/Scanpix
Udgivet Opdateret

Zlatan Ibrahimovic vil tilbage på landsholdet – og der er få fodboldspillere i denne verden, der i disse år spiller bedre end svenskeren.

Der er også få fodboldspiller i denne verden, der er så provokerende og selvsikre i sin fremtræden, som den svenske målkonge er det.

Talrige gange har Malmø-knægten sendt benhårde virtuelle tacklinger afsted på nettet – eller ladet provokationerne komme ud gennem sin mund.

Har ikke spillet på landsholdet siden 2016

Nu har den 36-årige Los Angeles Galaxy-spiller sendt en sydende kommentar afsted til vort svenske naboland. Endda helt uden at sige noget.

Siden 2016 har Zlatan Ibrahimovic ikke været en del af det svenske landshold – men efter Sverige sensationelt slog Italien ud i kampen om at komme til VM i Rusland, er interessen for at være en del af nationens bedste hold tilsyneladende vokset.

Men meningerne i Sverige er delte om, hvor vidt han bør være med.

Sender en spektakulær hilsen til svenskerne

De færreste stiller spørgsmålstegn ved spillerens kvaliteter – men omvendt føles det som lidt af en sviner til de spillere, der har slidt for at få Sverige kvalificeret.

Selv har Zlatan Ibrahimovic, så vidt Kendte.dk kan researche sig frem til, ikke udtalt sig for eller imod.

Men det gør han muligvis nu.

I reklame-filmklippet, som er lagt på sportsstjernens egen Twitter-profil, bader Zlatan Ibrahimovic i en swimming pool.

Tager ikke et opkald fra landstræneren

Telefonen ringer via det Samsung-ur, som Zlatan bærer – og man kan se på urskiven, at det er en “Janne”, der ringer.

Zlatan ryster let på hovedet, lader telefonen være ubesvaret, og tager sig i stedet en svømmetur.

Og da “Janne” givetvis skal forestille – eller måske ligefrem er – landstræner Janne Anderson, kunne det tolkes som et “nej tak” til landsholdsdeltagelse.

Vurdér det selv – se Twitter-opslaget her:


Powered by Labrador CMS